Ik ben moeder van 2 puberkinderen, heb sinds een paar jaar een nieuwe relatie na een moeilijke scheiding en ben vanaf 1998 zelfstandig ondernemer. Met mijn compagnon Conny Theunissen ben ik Beauty Pillow gestart.


Wij verkopen sinds het voorjaar 2013 satijnen kussenslopen aan de beauty- en hairbranche en hebben de ambitie een mooi merk neer te zetten en ons afzetgebied te vergroten. Met een deel van de opbrengsten van Beauty Pillow steunen wij een kindertehuis in Kenia, Asante’s Childrens Home.


Door de vele ups en downs heeft het leven mij gemaakt tot wie ik ben en zijn humor en de nodige zelfspot steeds meer de relativerende factoren geworden. Daarbij ben ik tot de ontdekking gekomen dat een mens over meer kracht beschikt dan je in eerste instantie zelf had gedacht. Ik houd van mensen die het hart op de goede plaats hebben en authentiek zijn. Daarbij geloof ik erg in het principe dat je elkaar kunt versterken, synergie is het magische woord zowel op privé als zakelijk gebied.


Gaandeweg heb ik warme vriendschappen mogen sluiten met vrouwen die dezelfde gunfactor hebben. Ik vermoed dat de vrouwen van FemNa40 een soortgelijke “bloedgroep” hebben en inmiddels wel weten waar Abraham de mosterd vandaan haalt. Tussen mijn drukke werkschema en de zorg voor mijn lief en de kinderen probeer ik quality time voor mezelf te maken. Lastig, maar noodzakelijk. Schrijven is voor mij pure ontspanning en ik hoop dat het mij lukt met enige regelmaat voor deze mooie site te schrijven. Ik wens jullie veel leesplezier en wellicht komen we elkaar nog eens tegen.

Beauty Queen

Door:

Bij Miss-verkiezingen denk je in eerste instantie aan jonge meiden, bikiniproof, waar de tand des tijds nog niet aan heeft geknaagd.

Lees verder

Een vliegende start

Door:

Maart 2013. De aftrap van Beauty Pillow op de Beautytrade Beurs in Utrecht is een feit. Uit nieuwsgierigheid wisten vele huid- en schoonheidsspecialisten de weg naar onze stand te vinden.

Lees verder

Schaapjes tellen…

Door:

Heerlijk ontspannen kunnen slapen, is een wens van velen en voor weinigen een feit. Drukke werkzaamheden, stress, gepieker en zorg houdt menigeen wakker. De klok tikt minuten weg en je kunt de slaap maar niet vatten.

Lees verder

Allemaal beestjes…

Door:

De huisstofmijt is een beestje van ongeveer een kwart millimeter dat huisstof als leefomgeving heeft. Met name de ontlasting van de huisstofmijt kan allergische reacties veroorzaken.

Lees verder

Luieren en herfstige dagen

Door:

Winderige en regenachtige dagen kondigen zich aan. De nazomer is definitief voorbij. De charme van de vier seizoenen in ons kikkerlandje is dat het werkelijk vier verschillende jaargetijden kent.

Lees verder

Gunnen of misgunnen?

Door:

We zijn nu goed een jaar bezig met Beauty Pillow. Althans, aan de voorkant zoals dat heet: het merk neerzetten, ook wel 'branding' genoemd, markten bepalen en benaderen, publiciteit genereren, netwerken etc.

Lees verder

Slaap je mooi

Door:

Wij komen geregeld vrouwen tegen die met iets moois bezig zijn, zo ook Mirjam van Essen en Conny Theunissen. Zij hebben het satijnen kussen weer nieuw leven ingeblazen en hoe!

Lees verder