Bottle Bag

De milieuvriendelijke 'Bottle Bag' van Roeckl combineert duurzaamheid met modern design.

De tas is gemaakt van gerecycled PET, waarmee Roeckl het recycleproces op een intelligente manier omdraait: een tas gemaakt van een fles!

 


De samenleving verandert: de toenemende globalisering en digitalisering veranderen de levensomstandigheden en de eisen die gesteld worden aan producten en het gebruik ervan. Tegelijkertijd verlangen de mensen naar waarden en individualiteit. Duurzaam zakendoen en milieubewustzijn worden daarom steeds belangrijker.

Duurzaam en milieubewust ondernemen wordt steeds belangrijker. Daarnaast blijven mensen verlangen naar kwaliteit en authenticiteit. Roeckl is zich hiervan bewust en maakt daarom met haar unieke tassenlijn
'Bottle Bag' méér dan een fashion statement.

Recycled

De tas, gemaakt van recyclede flessen, is zeer licht van gewicht en valt op door haar door elegante look. De tas is verkrijgbaar in vele verschillende formaten en kleuren; van zomers wit, een zonnige mango-tint, fris limoengroen, weelderig junglegroen tot een kleurrijke vlinderprint. De tas is opvouwbaar en afwasbaar en wordt gecombineerd met elementen van plantaardig gelooid kalfsleer. Daarnaast zorgt de afneembare draagriem voor een optimaal comfort, zelfs als de tas zwaar beladen is.

Familiebedrijf

Ook het familiebedrijf Roeckl is zich bewust van deze ecologische verantwoordelijkheid en zet daarom met de nieuwe tassenlijn 'Bottle Bag' niet alleen maar een modieus statement. De tassen zijn in zes praktische formaten verkrijgbaar, van make-uptasje tot weekendtas. Dit maakt ze de perfecte begeleiders voor elke situatie.

De nieuwe tassencollectie 'Bottle Bag' is verkrijgbaar in geselecteerde speciaalzaken en in onze online shop op www.roeckl.com.

Bron: Comotion

FemNa40