Comfortabele luxe

Seizoenen vervagen of beter gezegd; pakken lang niet meer zo uit zoals van ze verwacht wordt.
Zeker de laatste jaren niet!

Winters komen laat op gang, in het voorjaar loopt de thermometer soms bizar hoog op en zomers blijven uit of komen juist in extreme variant.

Dat zorgt automatisch voor dat kleding in de winkels niet meer altijd in de pas loopt met het weerbeeld.

 

De collecties van Batwoman-Fashion lopen daarom natuurlijk in elkaar over. Herfst of nazomer? Het gevoel van de collecties is in elk geval 100% Batwoman, stijlvol, vrouwelijk en comfortabel! En verkrijgbaar in de maten 34 tot 46. Mode voor de vrouw van iedere leeftijd...

Kleden naar seizoen

Vandaag de dag worden all year around garderobes steeds belangrijker. Het totaalbeeld is rustig en stijlvol met veel donkere tinten, opgehaald door oud roze, beige en mooie prints. Minimalistische, stijlvolle silhouetten voeren de boventoon, structuren in stoffen en stijlvolle details zorgen voor een eigen gezicht.

Denk bijvoorbeeld aan een mooi vrouwenpak, lederen coatings over jeans, fake fur-bontjes en metallic details. Daarnaast zien we diverse romantische en schilderachtige prints in zachte poederkleuren voor een warm effect. Als je er een thema aan zou willen geven: charleston of roaring'20's. Een soort vintage Parijs-gevoel komt naar boven, maar bovenal is de collectie bijzonder draagbaar en breed inzetbaar.

Batwoman-Fashion voor de vrouw met een sterke eigen mening en een even sterk gevoel voor stijl.
De wereldse vrouw die haar eigen keuzes durft te maken, niet passief de laatste trends volgt, maar naar eigen inzicht durft te experimenteren.

Voor meer informatie: Batwoman Fashion

 

Gerelateerde artikelen

Combineren met kleurnuances

Door:

De komende winter laat een grote trendverschuiving zien. Kleur wordt leading.mode De nieuwe Versteegh collectie is dan ook gebaseerd op kleur en kleurverloop.

Lees verder

FemNa40