De Amsterdam Denim Days

Blueprint, onderdeel van de Modefabriek, host een tweedaags programma voor denim-lovers.

De kaartverkoop voor de eerste Amsterdam Denim Days is in volle gang. Naast het Nederlandse debuut van Kingpins – de ‘invite only’ denim sourcing trade show – kunnen denim lovers op 9 & 10 mei hun hart ophalen met de Denim Days editie van Blueprint.

 

Blueprint is een platform waar merken hun gedachtegoed en inspiratie kunnen delen. Het biedt een pop-up store en vintage markt voor fans waarbij de beleving centraal staat. Denim moet je kunnen voelen.

Programma

Bezoekers van Blueprint kunnen meedoen met workshops, speciale denim documentaires bekijken en participeren in het uitwisselen van gedachtes met internationale experts. Er zijn presentaties van de Amsterdamse Jean School en ook worden de laatste technologieën in duurzaamheid rondom denim gepresenteerd.

Voor € 10,- euro krijg je als denimliefhebber twee dagen lang een bijzonder leerzaam en inspirerend kijkje in de indigo-keuken van de denim elite. De grote en kleine denimvernieuwers en experts die deelnemen aan deze eerste editie van Amsterdam Denim Days delen hun grootste passie en hun meest recente innovaties.

Behalve alle mogelijke ambachtelijke en actuele kennis over denim vallen er ook veel collectible denim goodies te scoren en eigen creaties te maken. Mis het niet en bestel je tickets online via amsterdamdenimdays.com

Data en locatie

Vrijdag 9 mei van 12:00 tot 21:00 en zaterdag 10 mei van 10:00 tot 18:00.

Amsterdam, Zuiveringshal (Westergasfabriekterrein).

FemNa40