Op naar ‘t strand, wat trek ik aan?

De nieuwe zomercollectie van Cyell roept het gevoel op van het tropische eilandleven met lange stranden en oneindig zonnige dagen.

Cyell is op ontdekkingsreis geweest naar verre oorden en heeft inspiratie gevonden in oosterse dessins, tropische dieren en planten en Afrikaanse versieringen.

 

De door de zon opgewarmde zeeën variëren van kobalt blauw tot smaragd groen en de ondergaande zon kleurt de lucht in roodtinten. Samen met het wit/bruine zand, de fel groene beplanting en een vaak helder blauwe lucht typeert dit kleurenpalet de collectie voor zomer 2014. De complete collectie is mix & match zodat eindeloos gecombineerd kan worden.

De CYELL Beachwear collectie

In de CYELL Beachwear collectie worden kleurige bloemenprints en grafische dessins afgewisseld met krachtige uni kleuren en fluor. Tie dye effecten, jaquard prints en colorblocking zorgen voor een vernieuwende onderbreking in de collectie. Daarnaast zijn er ook noviteiten wat betreft modellen en details.

Zo zien we trendy bustiers en stijlvolle hoge broekjes hun intrede doen. Ook prachtig uitgewerkte kralen broches en een riempje met franjes in dip dye effect, afgewerkt met gouden muntjes trekken de aandacht.

Qua beach cover-ups kun je komende zomer ook absoluut de show stelen op het strand. Een echte musthave is een tuniek in een katoen/zijde kwaliteit. Bijzonder aan deze tuniek is dat de voor- en achterkant van kleur verschillen. De cover-up is afgewerkt met een mooie rand van kraaltjes en pailletten.

De bandeau

De bandeau trend zet ook dit seizoen door, er is volop keuze uit verschillende bandeau vormen. Ook zien we trendy badpakken met vrouwelijke volants en tankini’s in diverse cupmaten. Populaire tops zijn voor dit seizoen verder ontwikkeld en hebben een breder pasbereik gekregen.

Er is een grote diversiteit aan slips. Hoger vallende slips, maar ook kleinere slips die gestrikt worden aan de zijkant zijn weer volop verkrijgbaar. Belts en strikkoordjes maken de broekjes tot echte pareltjes.

Mix & match

De gehele Beachwear collectie is dit seizoen mix & match, zodat alle programma’s onderling te combineren zijn. Erg handig omdat je door te mixen en te matchen je eigen stijl kunt creëren.

Special care

Sinds zomer 2008 zet Cyell zich in voor vrouwen die een borstprothese dragen. Cyell is aan dit project begonnen vanuit een ideologisch standpunt en vanuit een helaas groeiende vraag naar dit product. De kleine Beachwear Special Care collectie kenmerkt en onderscheidt zich door haar goede pasvorm en stijlvolle dessins.

De bikini’s en tankini’s zijn uitsluitend verkrijgbaar als sets. Ieder item is voorzien van een geïntegreerd hoesje om de prothese onopvallend te dragen. De stoffen zijn zacht op de huid en de gekozen materialen bieden de benodigde stevigheid om de prothese(s) onopvallend te dragen zodat deze dicht tegen de huid blijven aanliggen.

Het gebruik van foam in de cups verhult kleine oneffenheden. De collectie loopt qua dessins mee in de reguliere collectie waardoor volop bijpassende accessoires verkrijgbaar zijn.

Onze filosofie: volg je hart en zie schoonheid in eenvoud en in mensen.

Kijk voor meer informatie op cyell.com

FemNa40