Vaderdag gadgets

Wat geef je voor Vaderdag aan een vader die alles al heeft? Wat vindt papa, naast de zelfgemaakte knutselwerkjes, nu echt leuk om te krijgen? 

Alle mannen houden van gadgets. Hebbedingen die praktisch zijn, maar bovenal mooi zijn vorm-gegeven.

Het oog wil tenslotte ook wat!

 

Functioneel en mooi in ideale combinatie

Mooi en functioneel zijn de wekkerradio’s. Met muziek of het nieuws wakker worden wordt misschien wat prettiger met deze designwekker. De wekkerradio Titanium clock radio voldoet volledig aan deze voorwaarde. De Mini Dolmen radio is ook het vermelden waard, deze trendy radio van bamboe is een lust voor het oog en geweldig om te geven óf te krijgen voor Vaderdag!

   

Design op de werkvloer

De ontwerpers combineren stijlvolle vormgeving met een hoog gebruiksgemak. Ideaal voor werk gerelateerde gadgets. De laptop led lamp bijvoorbeeld; door de USB plug is hij altijd klaar voor gebruik en de beweegbare metaalarm zorgt voor de juiste mate van verlichting. Ideaal als er onderweg of op vakantie gewerkt moet worden of wanneer je ’s avonds laat de andere huisgenoten niet wilt storen.

 

In dit genre is ook de Peas hub een fijn hebbeding. Deze unieke rubberen Peas USB hub met vier aansluitingen, is in zeven kleuren beschikbaar en door haar sexy uitstraling een aanwinst voor iedere werkplek.

Kijk op lexon-design.nl en vind het ideale design cadeau voor je vader of papa.

FemNa40