Zwanger of toch niet?

Voor vrouwen die zwanger willen worden, duurt de periode tussen de eisprong en de menstruatie veel te lang. Gespannen borsten, rommelende darmen en een opgezette buik: voortekenen van ongesteldheid of zal het deze ronde raak zijn? 

De gratis online zwangerschapstest van ikbenZwanger.com geeft inzicht in zwanger-schapssymptomen en berekent de kans op een zwangerschap. Een leuke en laagdrempelige test tijdens de spannende wachtweken!

 

Online zwangerschapstest

Over zwangerschapssymptomen is veel informatie te vinden op internet, maar wat merk je precies in de periode tussen de bevruchting en het niet ongesteld worden? De website ikbenZwanger.com vroeg zwangere vrouwen in een jaarlijkse enquête naar hun vroege zwangerschapssymptomen en deed onderzoek bij artsen. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 80% van de zwangere vrouwen last heeft van vermoeidheid?

De resultaten vormden de basis voor de online zwangerschapstest: een simpele test die vrouwen thuis kunnen doen in de spannende tijd vanaf de eventuele bevruchting. De test legt vrouwen uit wat hun symptomen kunnen betekenen en geeft een indicatie van de kans op een zwangerschap. Inmiddels hebben meer dan 2.545.966 nieuwsgierige vrouwen inzicht gekregen in hun symptomen aan de hand van de online zwangerschapstest van ikbenZwanger.com.

Zwanger worden

Vrouwen die vermoeden dat ze misschien zwanger zijn, kunnen zo vaak als ze willen de online zwangerschapstest doen. Door in te loggen of jezelf te registeren, kun je de uitslag bewaren. Zo kunnen vrouwen hun symptomen dagelijks behouden. Natuurlijk weet je pas echt zeker of je zwanger bent door een echte zwangerschapstest te doen of een bezoek te brengen aan je huisarts. Op ikbenZwanger.com is nog veel meer handige informatie te worden over zwanger worden. Bijvoorbeeld over je vruchtbare periode,
je zwangerschapssymptomen en het vergroten van je kansen.

Over ikbenZwanger.com

ikbenZwanger.com richt zich op vrouwen die voor het eerst zwanger zijn of willen worden en daarover goede informatie zoeken. De website wordt dagelijks door ongeveer 8.000 mensen bezocht en heeft ongeveer 28.000 paginaweergaves per dag. Meer dan 4.000 zwangere vrouwen ontvangen de wekelijkse zwangerschapsupdate.

Het team achter ikbenZwanger.com bestaat uit ondernemende moeders met jonge kinderen.
De website is eigendom van Family World, die onder meer ook Naamwijzer.nl, KindjeKlein.nl en PregnancySymptomsTest.com exploiteert.

Bron: ikbenZwanger.com

FemNa40