Sneck, het reiskussen voor de kleintjes

De autovakanties staan weer voor de deur en de lange reis met vermoeide kinderen kan beginnen.

Gelukkig vallen ze ook wel eens in slaap. In allerlei kronkels, bungelend en knikkebollend liggen de hoofjes hoofdjes tegen de autogordel.

Niet erg comfortabel. Bubblebum vindt dat dit makkelijker en beter moet kunnen en introduceert Sneck: een reiskussen voor in de auto.

 

Makkelijk vast te maken

Het ziet er soms zo zielig uit, kinderen die na een lange autoreis wakker worden met striemen op hun gezicht, veroorzaakt door de harde autogordel. Met  Bubblebum Sneck is dit verleden tijd.

Dit kussen voor onderweg maak je gemakkelijk aan de hoofdsteun of de autogordel vast. Kinderen kunnen er met hun hoofd tegenaan leunen, zonder last te hebben van de autogordel in hun nek.

Ook als kinderen niet slapen, biedt deze reisgenoot veel comfort.

De ideale reispartner

De Bubblebum Sneck is niet alleen fijn voor in de auto. Ook handig voor in het vliegtuig, op de boot en in de tent.  Het Sneck reiskussen is gemaakt van een zacht fleece materiaal en heeft een opbergvakje voor het bewaren van eten, drinken of speelgoed voor onderweg.

De BubbleBum Sneck is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en kost € 17,99. Het reiskussen wordt geleverd in een draagtas.


 

Over  BubbleBum

In 2012 introduceerde BubbleBum ’s werelds eerste opblaasbare kinderzitje in Nederland. De BubbleBum is internationaal een groot succes en heeft sinds de introductie diverse prijzen en awards gewonnen, onder andere voor beste reisproduct voor kinderen.

Om autorijden met kinderen nóg leuker te maken zijn er diverse accessoires aan het assortiment toegevoegd, waaronder het praktische BubbleBum Junkie opbergsysteem en het Sneck reiskussen voor in de auto.

Gerelateerde artikelen

FemNa40