Curaçao: What’s new?

Curaçao is volop in ontwikkeling en wordt steeds leuker voor de toeristen! Deze maand een voorproefje van alle nieuwe places-to-be met foto’s.

De afgelopen jaren is de hele Janthiel omgeving grondig aangepakt. Naast het reeds bestaande strand is een nieuwe beachclub geopend; Papagayo Beach. Mooi en loungy, heerlijke luxe strandbedden met parasols en bediening op het strand. Bij de beachclub zijn 2 restaurants geopend, waar je heerlijk kunt eten met uitzicht op de zoutwater infinity pool die zo in de zee lijkt over te gaan.
En niet te vergeten; iedere laatste zondag van de maand Bubbles on the Beach. De lokale wijnhandelaar schenkt dan diverse soorten champagne en prosecco, en dat onder het genot van live muziek. Aanrader!

De beachclubs op het populairste strand bij Seaquarium konden niet achterblijven. Daar wordt nu de laatste hand gelegd aan de Curaçao Beach Boulevard. Het huidige strand wordt verbreed en daarboven wordt een boulevard gerealiseerd met o.a. een cocktailbar waar live geshaked wordt zoals in de film Cocktail. Daarnaast worden er voor komende zomer geopend: een ijssalon, restaurant, diverse kledingshops, een souvenirshop, kapsalon en nog veel meer.

Ook Mambo beachclub is compleet vernieuwd zoals je kunt zien op onderstaande foto. Helemaal in de Miami / St. Tropez look. Luxe strandbedden rondom het zwembad, lekkere loungemuziek en heerlijke hapjes en drankjes. Iets verderop is ook Cabana aan het restylen. Alle loungemeubilair is vervangen en het ziet er weer top uit. Iedere vrijdagavond is er de Cabana Discoshow featuring rasentertainer Juni Juliet. (onlangs nog in de Upperdeck!)

Kom dus komende zomer naar Curacao en bezoek alle hippe beachclubs en de beach boulevard!

www.easylivingcuracao.com

Tekst: Marjolein Volmerink

FemNa40