Met je schoonfamilie op vakantie

Je hoort wel eens van die Horror verhalen, dat mensen met de schoonfamilie op vakantie gaan. Nichtjes en neefjes die elkaar constant in de haren vliegen en schoonzusters die het niet met elkaar kunnen vinden. Ik heb dat anders ervaren.

 

Ervaring

Je leest het in allerlei bladen. Ik moet zeggen, wij hebben een top vakantie gehad, zo leuk dat we het volgend jaar waarschijnlijk weer gaan doen.

Alles klopte, iedereen zat lekker in zijn vel. De neven en nichten kunnen het buitengewoon goed met elkaar vinden. Dit was de eerste keer dat ze 8 dagen bij elkaar waren en dat was voor ons ook het geval. voorheen zijn we regelmatig een weekend weggeweest maar nooit zo lang. We hebben echt allemaal van elkaar kunnen genieten.
In het begin hebben we wel geschoven met kamers, heel komisch, mijn man en ik zijn drie keer verhuist in een week tijd. Ach, zo zie je het hotel van 3 verschillende kanten. Het  was absoluut geen probleem, de kamers zijn allemaal precies hetzelfde. Het was alleen even nadenken als je terugging naar je kamer welke kant je op moest gaan. Alleen voor mijn schoonmoeder was het niet zo leuk. Zij was gevallen en kwam in een rolstoel terecht. Ook dat werd door de hele familie goed opgepakt en geregeld. We waren natuurlijk enorm geschrokken en dachten hoe nu verder. Er ontstond teamwork, de een deed dit en de andere dat, zonder morren, gewoon doen. Gelukkig heeft mijn schoonmoeder een hele positieve inslag en gezegd : ”  jongens gewoon blijven genieten ”  en dat gebeurde ook.  Met al haar pijntjes en ongemakken heeft toch nog een redelijke vakantie gehad.

Uiteindelijk heeft ze haar hele gezin heerlijk om zich heen en dat is wat ze wilde. Fantastisch hoor Mam. Ik heb heerlijk, zonder dat het opviel, allemaal mooie foto’s gemaakt. Ook van mijn zoon, want die wil niet op de fotot, maar die had het zo gezellig dat hij het niet merkte dat hij werd gefotografeerd.  Een week na de vakantie wilden wij de foto’s bekijken en…… alles weg!!!! Ik kon wel janken, denk dat ik op het verkeerde knopje heb gedrukt, echt waardeloos…….

Slikken en doorlopen. Daar zal de menige grap nog over gemaakt worden, vrees ik!

Geplaatst door Raymonde.

FemNa40