Daten in de dierentuin

Volgens kortingswebsite Uitmetkorting.nl belooft het een beestachtige romantische zomer te worden. De website biedt een bijzondere datingkans aan vrijgezelle dierenliefhebbers.

Om te achterhalen welke dierentuin het meest romantisch is, stuurt de website vrijgezellen op date naar de bekendste dierentuinen van Nederland. Daten in de Dierentuin, zoals de actie heet, is gericht op singles van 18 jaar en ouder.

 

Geen ongemakkelijke stiltes

Dierentuinen zijn een perfecte plek voor een eerste date. Slenterend tussen de dieren leren de singles elkaar beter kennen. De aanwezige dieren zijn een leuk gespreksonderwerp en zorgen ervoor dat de dates alles over elkaar te weten komen. Wat zegt meer over iemand dan zijn of haar lievelingsdier?!

Ongemakkelijke stiltes worden opgevuld door ingespannen naar de aapjes, olifanten of slangen te staren.
En klikt het echt heel goed? Dan zijn er in veel dierentuinen stille hoekjes te vinden voor een eerste zoen.

Onderzoek CBS

De kortingswebsite wil meer inzicht geven in de beleving van de Nederlandse dagattracties voor diverse doelgroepen. Daarom is de website nu op zoek naar singles die de meest romantische dierentuin van Nederland willen aanwijzen.

Recent onderzoek van het CBS wijst uit dat de meeste mensen elkaar leren kennen tijdens het uitgaan of recreatieve uitstapjes. Internetdaten is ook een groeiende markt. Daten in de dierentuin combineert het beste van beide!

Kans op gratis leuke dag

Enthousiaste singles geven zich op via de website. Zij sturen hun persoonlijke kenmerken in en is het ook belangrijk dat ze laten weten waarom juist zij kunnen bepalen wat de meest romantische dierentuin is. Natuurlijk zijn ook de eigenschappen die ze zoeken in een date én een leuke foto belangrijk.

Na aanmelding maken de singles kans op een gratis leuke dag en kans op een partner voor het leven.

FemNa40