Hoe kom je los van een narcist?

Ben je in de ban van psychologische manipulatie?

Een narcist is iemand die in het begin van een relatie zeer charmant en innemend is, maar hoe langer de relatie duurt hoe meer de ware aard naar boven komt en het masker afvalt van de narcist.

 

Meestal zijn juist liefdevolle gevoelige mensen slachtoffer omdat zij altijd het goede in de ander willen zien.
Een narcist wil controle en macht uitoefenen, alles moet op zijn/haar manier.

Bij weerstand zal de narcist manipuleren zodat de ander toch doet wat hij/zij wil. Een narcist geeft geen liefde maar koopt zeker in het begin jouw liefde. Het lijkt de ideale partner totdat zijn/haar gedrag veranderd. Je mag niets meer, je krijgt overal de schuld van en je moet contacten met vrienden en zelfs familie verbreken zodat je geisoleerd raakt.

De narcist wil dat jij totaal afhankelijk van hem/haar wordt. Het slachtoffer heeft moeite om de relatie te beeïndigen omdat de narcist wisselt van zeer lief doen naar bezitterig gedrag en daarnaast kan een narcist je gaan bedreigen of helemaal de grond intrappen als jij de relatie wil beeïndigen.

Het slachtoffer is zichzelf op den duur helemaal kwijt en is diep ongelukkig. Wanneer het lukt om de relatie te beeïndigen, heeft het slachtoffer nog heel lang moeite met alle emoties. Moeite met zelfvertrouwen, angstig en depressieve gevoelens zijn het gevolg.

Ik organiseer workshops voor slachtoffers van narcisten. In die workshops leer ik je dat jij invloed hebt op emoties die jouw leven beperken zodat je loskomt van de invloed die de narcist op jou heeft of had.

Ook help ik om weer in contact te komen met jouw hulpbronnen waardoor jij in je kracht komt te staan en nooit meer slachtoffer zal worden van een narcist.

Ik help jou ook om het manipulatiespel van een narcist te doorgronden zodat je direct de signalen herkent. 

Voor meer informatie veni-vidi-vici.net
E-mail

Foto

Gerelateerde artikelen

FemNa40