Nieuwe vriendinnen vind je online

(Advertorial)

Hoe ouder je wordt, hoe meer verhuizingen je achter de rug hebt, hoe lastiger het blijkt te zijn om nieuwe échte vriendschappen te vinden.

Je komt mensen tegen; op je werk en op feestjes. Toch worden dat nooit de hechte vriendschappen van destijds. Ben je het verleerd?

 

Tijdgebrek

Nee, zeker niet, maar je hebt er waarschijnlijk vroeger nooit echt moeite voor hoeven doen. Door je school of universiteit werd je automatisch omringd door een heleboel mensen die in grote lijnen op elkaar leken. Vriendschappen ontstonden daaruit vaak bijna als vanzelf.

Een voor de hand liggende reden waarom het opbouwen van nieuwe vriendschappen ook niet lukt,
is tijdgebrek: waar haal je tegenwoordig eenvoudigweg de tijd vandaan om in een nieuwe vriendschap te investeren met je drukke baan, een gezin of al je andere verantwoordelijkheden?

Uiteraard hoef je je er niet bij neer te leggen. Je kunt ook nu goede vrienden vinden, het werkt alleen anders dan vroeger. Sporten, hobby’s zoeken, boeken- en kookclubjes bijwonen en met de hond gaan wandelen,
liggen natuurlijk voor de hand. Maar heb je weleens gedacht aan online vriendinnen maken?

Een groot deel van onze tijd surfen we over het internet en de helft van de huidige relaties ontstaan tegen-woordig via het online daten. Waarom dan niet online nieuwe vriendinnen maken?

Online vriendinnen vinden

Vriendinnenonline is zo'n site. Je schrijft je in en geeft aan wat voor type vriendin je zoekt.
Wil je een wijnmaatje om af en toe iets mee te drinken of iemand waaraan je je ziel en zaligheid wilt kunnen toevertrouwen?

Uiteraard sluit het een het ander niet uit. Maar ook voor een sport- of vakantiemaatje kun je hier terecht. 
Dus ben jij pas verhuisd? Altijd hart-stik-ke druk? Merk je dat oude vriendschappen verwateren? Of zoek je 'gewoon' een vriendin om lekker mee te kletsen? Ga eens langs op Vriendinnenonline, misschien woont jouw nieuwe vriendin wel bij jou om de hoek!

Gerelateerde artikelen

FemNa40