Heb jij moeite met zichtbaar zijn?

Ik heb zelf altijd moeite gehad met zichtbaar zijn. De reden hiervan heeft haar oorsprong in een ver verleden. Waarom je handelt op een bepaalde manier is vaak een gekozen strategie uit het verleden.

Omdat je bepaalde ervaringen opdoet in je jeugd, kies je een strategie. Je zou het ook een beschermingsmechanisme kunnen noemen.

Zo'n strategie heeft toen gewerkt en daarom kiest je systeem,
je geest ervoor de strategie gedurende je hele leven te herhalen.

 

In conflict met jezelf

Zolang je je er niet van bewust bent, ga je op dezelfde voet verder. Wanneer je volwassen wordt en andere verant-woordelijkheden krijgt in bijvoorbeeld je werk, studie of je gezin, dan ontstaat er een een conflict.
Je merkt dat de oude strategie niet meer werkt en je loopt vast. De meeste vrouwen weten in eerste instantie niet wat er aan de hand is, want je bent je simpelweg niet bewust van al die strategieën. Ik ben me van heel veel van die strategieën bewust geworden toen ik op mijn 30ste een burn out kreeg.

Eén van mijn strategieën was mezelf onzichtbaar maken. Ik had mezelf aangeleerd dat het veilig was om maar zo min mogelijk op te vallen, want dan hoefde ik mijn ouders en ook andere mensen in mijn omgeving niet tot last te zijn. Ik wilde niemand tot last zijn. Als kind was dat in sommige opzichten handig.

Later, als volwassene liep ik echter tegen verschillende problemen aan. Zo kreeg ik op mijn werk altijd te horen dat ik te bescheiden was. Ik moest mezelf zichtbaarder maken. Ik had alleen geen idee hoe ik dat moest doen, want dat had ik nooit geleerd. Het was daarom hard werken voor mij om mezelf meer te laten zien.
En dat was zeer vermoeiend.

Tijdens mijn proces met Krachtig en Vrouwelijk, kwam ik erachter wat ik aan het doen was en hoe ik dat kon veranderen.
Ik ontdekte dat ik helemaal niet hard hoefde te werken om zichtbaar te zijn. Ik leerde simpele technieken om mezelf te laten zien op een hele authentieke manier. Een manier die volledig past bij wie ik ben.

Nu ik dat weet, kan ik jou dat ook leren. Zou je het niet geweldig vinden om volledig jezelf te zijn en jezelf te laten zien zoals je bent? Je niet meer bezig te hoeven houden met wat anderen van je vinden, gewoon vanuit een ontspannen toestand? Zou je het niet geweldig vinden om van daaruit de mensen en situaties aan te trekken die helemaal bij je passen? Gewoon voor elkaar krijgen wat je wilt, zonder duwen? Dat kun jij ook bereiken en ik kan je erbij helpen!

Om je de kans te geven ontspannen de zomer in te gaan en te genieten van wat de vakantie je te bieden heeft, heb ik een laatste Gratis Introductie Workshop ingepland. Dit geef ik jou cadeau. Als dank voor je vertrouwen en als dank dat je een trouwe lezeres bent. Mooie kansen komen niet elke dag voorbij, dus grijp deze kans en meld je direct aan!

Gratis introductie workshop Krachtig en Vrouwelijk

Datum: woensdag 26 juni 2013 van 19.30 - 21.30 in Leidschendam. Om je aan te melden stuur je een mail naar: sherina@blijcoaching.nl en zet erbij dat je je inschrijft voor de workshop. Daarna krijg je een bevestiging van deelname per mail met aanvullende informatie over de avond. Samen is gezelliger dan alleen, dus neem gerust een vriendin mee naar deze avond.

Tijdens deze workshop gaan we een paar oefeningen doen uit de training, zodat je kunt voelen en ervaren wat het met je doet. Ik zal ook informatie geven over vrouwelijke energie, yin en yang kwaliteiten en vertellen waarom sommige vrouwen zich op een bepaalde manier gedragen, zodat je waardevolle inzichten krijgt over jezelf. Aan het eind van de avond ga je ontspannen en in balans weer weg. Daarna kun je de vruchten blijven plukken van wat je tijdens deze avond geleerd hebt.

Ontdek je vrouwelijke essentie en wees succesvol!

Voor uitgebreidere info: sherina@blijcoaching.nl of www.sherinaghafoerkhan.nl

 

FemNa40