Extreme Smile Make-Over

Wie wil dat niet: een mooie stralende lach met perfecte tanden. Deze nieuwe facings zijn zeer dunne, op maat gemaakte, keramische schildjes.

Door middel van een permanente hechtstof op de tanden en kiezen worden deze aangebracht en zo blijvend een perfect gerenoveerd gebit laten zien, zonder ingewikkelde en pijnlijke behandelingen.

Omschrijving

Deze porseleinen facings blijven altijd hun kleur behouden. Dit is de perfecte oplossing in plaats van het steeds weer bleken van je tanden. Deze nieuwe facings zijn zeer dunne (0,2 mm) op maat gemaakte keramische schildjes, die middels een permanente hechtstof op je tanden en kiezen worden aangebracht en zo blijvend een perfect gerenoveerd gebit laten zien zonder ingewikkelde en pijnlijke behandelingen.

Facings in het algemeen

Met facings kunnen de volgende problemen eenvoudig gecorrigeerd worden:

  • Misvormde, scheve, te korte, afgebroken en versleten tanden.
  • Ruimtes tussen je tanden en kiezen.
  • Correcties op bestaande kronen en bruggen zonder deze te hoeven vervangen.

Dit alles kan nu zonder pijn, zonder slijpen aan je tanden, tegen een zeer betaalbaar tarief. Kortom, een droom die uit kan komen voor een betaalbare prijs.

Speciale aanbieding

€ 199 totale kosten inclusief techniekkosten, per tand of kies: voor het plaatsen van uitzonderlijk mooie porseleinen facings (ook Veneers of schildjes genoemd). Deze facings verkleuren niet.

Peter Meyer is esthetisch tandarts en werkt sinds 1996 in Beverly Hills en behandelt sinds begin 2012 ook weer in Amsterdam op het gebied van esthetische tandheelkunde. Hij is gespecialiseerd in het plaatsen van superdunne facings (ook schildjes of veneers genoemd) op onbeslepen tanden, kiezen en bestaande kronen - zonder pijn.

Ook is hij gespecialiseert in het plaatsen van esthetisch mooie porseleinen kronen en vullingen (inlays of onlays). Dit alles met behoud van zoveel mogelijk eigen tandstructuur.

Bron: www.pmdds.com

FemNa40