Incognito naar de Botox Kliniek zo 2011!!

Alle vrouwen die botox gebruiken, beweren over het algemeen dat ze geen botox gebruiken. Waarom is dat? Dat is een vraag die mij al een tijdje bezig houdt. Het antwoord hierop moet ik jullie schuldig blijven.

 

Simpelweg omdat de meeste dames hier niet op zullen antwoorden. Immers iedereen is puur natuur en heeft nog nooit een botox en/of filler behandeling gehad. Yeah Right!!

Nee! Wij blijven allemaal rimpelloos, en eeuwig 30

Ik geef het toe. Ja ik gebruik botox. Verschillende zones worden regelmatig plat gespoten om zo het verval van moeder natuur tegen te werken. Wat ooit begon met een onschuldige frons rimpel, doen we nu ook de kraaienpootjes, wenkbrauw lift, af en toe het voorhoofd.

Allemaal gedoseerd

Dus nee!

Ik ben niet uitdrukkingsloos, ik heb niet een typisch botox gezicht.
Ja! Ik word er elke weer blij van. Het staat dan ook dik vermeld in mijn drukke agenda, en iedereen die zich bezig houdt met mijn agenda weet ook dat dit niet veranderd mag worden of überhaupt geschrapt. Het gaat er ook niet om dat ik jonger wil lijken. Ik vergelijk mijzelf zeker niet met die mooie jonge hertjes. Sterker nog, ik zou geen 25 meer willen zijn.

Waarom doe ik het dan wel?

Heel simpel. Ik haat rimpels. Je gezicht krijgt er een vermoeide blik van, of nog erger, nors! Het doet mij denken aan mijn omaatje (may she rest in peace).  Zij had erg veel rimpels. Toen mijn lieve oma de leeftijd had van 40 zag ze er al uit als 60. Zij geloofde heilig in een stukje zeep en water. Zo nu en dan een lik nivea of een beetje van weleda. Het mocht allemaal niet baten want ze had extreem veel rimpels.  Zij geloofde niet in mooie crèmes en makeup was uit den boze.

Stel nou dat ik rimpel technisch gezien haar genen heb!!! Reden genoeg voor mij om naar de botox kliniek te rennen.

Daar eenmaal aangekomen word ik blij en rustig. Kom maar met die spuit. Ik check graag in op FB dat ik bij mijn vaste cosmetisch arts ben. Gewoon om een statement te maken. We drinken koffie kletsen wat en bedenken leuke acties voor Gooische Vrienden. Ik schaam mij er niet voor. Ik vind dan ook dat niemand zich daar voor hoeft te schamen. De cosmetisch klinieken horen nou eenmaal bij deze tijd. De middelen zijn er. Waarom er dan geen gebruik van maken? Ik vind dat het mag en kan. Dus dames stap over de gene heen. Niets om je voor te schamen als ook jij zo nu en dan een spuitje laat zetten. 

Geniet van het leven! Met of zonder botox, in the end zit ware schoonheid van binnen. Of je nou 20, 30, 40, 50 of 60 bent . Wil je dan toch van die vermoeide uitdrukking af? Schaam je niet. De tijd dat wij  incognito naar de botox kliniek gaan is zo 2011.

Laat de wereld maar zien dat wij zelfverzekerd genoeg zijn om de tijd voor ons zelf te nemen, en het ons geen bal uitmaakt of de buurvrouw het wel weet of niet.
Wat zijn mijn afspraken voor morgen? Uhm, kapper en daarna even een paar botox spuitjes laten zetten. Ben om 15.00 uur weer terug.

P.S. Wil je weten welke cosmetisch kliniek ik altijd naar toe ga? Mail dan naar denise@gooischevrienden.nl

Gerelateerde artikelen

After Summer

Door:

De meeste mensen hebben de vakantie inmiddels weer achter de rug. We genieten nog na, maar hebben ook ons vizier weer op de toekomst gericht.

Lees verder

FemNa40