Diep respect voor Cindy Crawford

Wat een geweldige statement maakt ze door zich puur natuurlijk te laten fotograferen.
Cindy Crawford, 48 jaar en moeder van 2 kinderen,
zal het nodige commentaar over zich heen krijgen.

Iedereen zal er wel weer een mening over hebben maar zo’n prachtige vrouw laat gewoon haar buik zien zoals hij is (zonder fotoshop).

En inderdaad... waarom moeten wij ons schamen voor iets (striae en slappe huis) wat gewoon natuurlijk is.

De fotoshoot van de Marie Claire is geweldig, natuurlijk zien wij ook dat we geen strakke buik, benen, billen meer hebben. Dit is de realiteit, we hoeven onze kop niet in het zand te steken. Dat geldt ook voor het maatje 34 voor onze jongere kinderen, hoezo is mager mooi. We hebben niet voor niets vrouwelijke vormen gekregen.

Blijf trots en blij met jezelf

Iedereen weet dat huidveroudering een natuurlijk proces is, dat hoe ouder je wordt, hoe langzamer de stofwisselingsprocessen van de huid verlopen. Dat de elasticiteit en het vochtgehalte afneemt, evenals het vernieuwen van de huidcellen.

Het is echter wel noodzaak om jezelf goed te blijven verzorgen en in beweging te blijven. Ik schrok best wel van de opmerking van Anouk Smulders bij RTL Boulevard dat ze liever een gefotoshopte foto zag dan degene die gertoond werd.

Je mag die mening hebben natuurlijk want iedereen heeft zijn eigen mening, maar is het niet een verkeerd beeld wat je schetst zo en publique. Zeg nou zelf, bestaan er perfecte lichamen? Het past ook niet bij een wat oudere leeftijd.

Maar goed iedereen staat vrij in zijn mening maar ik hoop oprecht dat onze jongere meisjes niet voor het perfecte beeld gaan en gewoon GEZOND blijven eten. En geen stress krijgen voor de latere verdiende rimpeltjes.

Foto voorpagina

FemNa40