Koningsdag!

Hoe bijzonder is het eigenlijk dat wij als land één dag allemaal tegelijk feestvieren… Voelen jullie dat ook?

Ik wel. Ik word altijd zo blij bij de gedachte dat die dag overal dingen worden georganiseerd en het leven wordt gevierd.

Want zo zie ik het. We vieren met z’n allen die dag feest, allemaal op onze eigen manier.

 

Die dag hoor je in elk nieuwsbericht over de feestelijkheden overal. Een positieve vibe die door het land gaat.
Ik geniet ervan met volle teugen. In mijn eigen dorp. Waar dit hele weekend van alles wordt georganiseerd.

Spelen

Gisteravond ben ik al begonnen met bowlen en lasergamen. Samen met een groep, jong en ouder. Georganiseerd door JOOJ. Een groep voor de Jongere oudere/oudere jongere. Een initiatief van één man!

Een groep die inmiddels in een paar maanden gegroeid is naar bijna 700 leden! En elke maand een dansavond organiseert met heerlijke herkenbare muziek waar ik helemaal op los kan gaan!

Laser gamen

Wat heb ik genoten van het laser gamen. We kwamen binnen in een mysterieuze ruimte. Met opzwepende muziek. Gekleed in een lichtgevend pratend ‘harnas’.

Bij één team waren de lichten op het harnas rood. De andere blauw. De bedoeling is dan dat je de andere partij zoveel mogelijk raakt met de laserstralen die uit je geweer komen.

Normaal gesproken hou ik natuurlijk niet van op elkaar schieten. Maar hier kwam het kleine kind naar boven. En deed het me denken aan het cowboytje spelen met m’n broers vroeger. Spannend en de adrenaline begon lekker te stromen.

Ik bakte er overigens niks van, want ik had de helft van het spel maar begrepen. Ha ha. Dat ‘ding’ praat ook nog tegen je hoorde ik later. You’re down. En dan doet je geweer het 6 seconden niet. En ik maar denken dat het geweer bij mij niet goed werkte!

Ik liep gewoon als een opgewonden kind door alle obstakels heen en schoot op bijna iedereen die ik tegenkwam. Omdat dan de lichten van het harnas ook uit zijn als je bent geraakt (wat ik ook niet had begrepen). 

Dus heb ik ook regelmatig iemand van mijn team geraakt. Daar heb ik achteraf dan weer ontzettend om gelachen! Maar nu ik het snap, is het de volgende keer nog spannender en zal ik beter opletten ha ha!

Het leven is een feest en jij bent uitgenodigd!

Geniet zoveel je kunt. Want er is niets belangrijker dan dat jij je goed voelt. Waarom? Omdat je door de essentie die je uitstraalt, het gevoel wat je hebt, de gedachten die je denkt, meer van hetzelfde aan zult trekken. Daar zorgt de wet van aantrekking voor. En het mag! Het leven is bedoeld om vreugdevol te zijn!

 

FemNa40