Ik ben geboren in 1960 dus ja ik mag schrijven voor 40 plus! Mijn leven is rijk aan veel ervaringen die me hebben gemaakt tot wie ik nu ben. En daar ben ik heel blij mee.


We hebben een rijkdom aan kinderen om ons heen. Omdat Lammert mijn man drie zoons heeft, ikzelf 1 zoon en 2 dochters en dan heb ik nog 1 bonus dochter en 2 bonus zoons, kinderen van mijn ex man. Dus (half) zus en broers van mijn kinderen. Zijn jullie er nog bij? Dan hebben we inmiddels 7 kleinkinderen en daar komen er vast nog veel meer bij.


Ik ben opgegroeid in een gezin waarvan de vader alcoholist was. Ik heb drie broers! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 jaar was. Een vader heb ik zeker gemist maar ik heb er een bonusvader voor terug gekregen. Nota bene de bedrijfsleider van mijn tweede baan. Nog steeds hebben we contact. En wat was nou zo belangrijk, wat gaf hij mij? Vertrouwen….


Na verkoopster, administratief medewerkster heb ik de schoonheidsspecialiste opleiding gedaan en een grimeeropleiding. Ik heb een periode een eigen salon gehad in een brasserie en cursuscentrum maar helaas ging dit mooie concept al snel failliet. (ik niet) Veel gewerkt als telefoniste/receptionist/administratief medewerkster via uitzendbureaus.


Nadat ik gescheiden was van de vader van mijn kinderen ben ik bij de vrijwillige brandweer gegaan.
7 jaar heb ik genoten als brandwacht 1e klas van het feit dat ik als enige brandweervrouw in Wolvega actief mocht meewerken aan de veiligheid van mensen en omgeving.
Doordat ik hele goede vrienden en bekenden had (en heb!) kon ik op de meest vreemde tijden uitrukken en de kinderen veilig achterlaten.
Op een gegeven moment werd ik ook Jafra Consulente (iets wat ik wel genoemd heb) Dat was tegelijk met de laatste 3 jaar van mijn brandweer avontuur.


3 Jaar lang Jafra Consulente geweest en workshops gegeven bij de mensen thuis. 3 jaar lang een franchiseonderneming gehad in relatiebemiddeling voor 40plus mensen! Ik heb er allemaal enorm van genoten en veel van geleerd!


En nu….ik blijf mijn hart volgen…..en dat brengt me in prachtige ervaringen en mooie banen. Nee ik ben niet iemand die 30 jaar hetzelfde vak uitoefent. Dat past helemaal niet bij mij. Ik hou van veel dingen, ben gezegend met veel talenten en mijn doel is: het leven vieren, Het leven MAG gevierd worden. Ik wil anderen inspireren om dat samen met mij te doen.


LaDolceVita

Koningsdag!

Door:

Hoe bijzonder is het eigenlijk dat wij als land één dag allemaal tegelijk feestvieren… Voelen jullie dat ook? Ik wel.

Lees verder

Massage bij kanker

Door:

Omdat het een negatieve klank had om te masseren bij kanker is het zo belangrijk om het nu te promoten. Ik stapte bij de praktijk van Inge Thijssen binnen.

Lees verder

Heerlijke dag bij Beurs Vrouw!

Door:

Zaterdag 14 maart jl. was het zover. Mijn man en ik gingen samen naar de Beurs Vrouw! Ja ja... hij was één van de weinige mannen, maar hij weet zich altijd en overal te vermaken en ging graag met me mee.

Lees verder

Social Media

Door:

Ik kan daar zo enthousiast over worden. Ben bezig met het maken van een website. Voor mijn eigen business Art of Living Shirley Algera. Waarom ben ik er zelf aan begonnen? Dat vraag ik me ook regelmatig af.

Lees verder

Mijn dochter Iris

Door:

Ach ze was zo schattig vroeger (nog steeds eigenlijk). Altijd al een eigen willetje. Dwars om het dwarse zei ik vaak. Ze groeide op en op haar 16e liep ze volledig vast. Veel onbegrip ook van ons.

Lees verder

Love my garden!

Door:

Wij hebben een heerlijke tuin waar ik dagelijks van geniet. Mijn dag begint met naar buiten lopen in mijn badjas om het konijntje eten te geven en te voelen of ik buiten kan zitten.

Lees verder

Geniet van elke stap!

Door:

Ik doe aan fitness poledance en het was mijn wens om thuis in de tuin een eigen paal te hebben. Een paar weken geleden kreeg ik een professionele paal cadeau.

Lees verder

Vergeet je leeftijd!

Door:

Het dringt steeds meer tot me door. Ik ben begonnen met fitness poledance samen met mijn dochters die toen 16 en 18 waren en hun vriendinnen. Een workshop in Hoogeveen.

Lees verder