Leuke Sinterklaasevenementen voor de kleintjes

Sinterklaas is alweer een weekje in het land..

De intocht vond dit jaar in Meppel plaats,
waarmee het de eerste keer was dat de Sint in Drenthe aankwam.

 

Heb je geen tijd gehad met je kroost naar een van de intochten te kijken? Niet getreurd! Wie de intocht gemist heeft en Sint nog geen hand heeft kunnen geven, kan dit gelukkig nog op andere manieren doen. GoEuro heeft het gemakkelijk gemaakt en enkele tips en een overzicht van evenementen bij jou in de buurt voor je op een rijtje gezet!

Sinterklaashuis in Heemskerk en Emmen

In dit bijzondere huis kun je een kijkje nemen in het drukke leven van de Sint en Pieten. Elke woensdag, zaterdag en zondag kun je hier met je kids terecht en meedansen, pepernoten bakken en cadeautjes inpakken. De huizen staan door heel Nederland verspreid. Wij hebben die in Emmen en Heemskerk in het bijzonder gehighlighted.

  • Vanaf het centraal station Emmen loopt men in 8 minuutjes naar de bibliotheek, waar het Sinterklaashuis gevestigd is. In Heemskerk is het huis gevestigd in pand Multimate, bereikbaar met bus 73 vanaf het station.
  • De kosten zijn respectievelijk gratis in Emmen of 2 euro voor volwassenen of kinderen vanaf 3 jaar in Heemskerk.

 

Sinterklaas weekend in Center Parks

Geen zin in al het geregel, rommel in huis, en de stress die daarbij komt kijken? Trek je handen er volledig vanaf en geniet van een geheel verzorgd Sinterklaasweekend in Center Parks de Eemhof. Wanneer de Sint en Pieten vergezeld met Jochem van Gelder het feest starten, kan je zelf, genietend van een glas wijn in de bar, vanaf veilige afstand toekijken!

  • Het Sinterklaasweekend is van 4 t/m7 december in Center Parcs en is te bereiken met de bus vanaf Almere stad of Amersfoort.
  • Een compleet huisje kun je boeken vanaf 185 euro.

 

Jochem van Gelder en Raak in Hoorn

Voor een groot spektakel in Hoorn moet je bij kindervriend Jochem van Gelder en meisjesgroep Raak! zijn. Ze hebben samen een groot feest voorbereid wat leuk is voor volwassene én kind. Ze reizen overigens door het land dus je kunt ook kijken of ze wellicht nog Dichter in de buurt optreden!

  • 2 December in de Hamletzaal in Schouwburg het Park te Hoorn. Een kaartje kost 19 euro.
  • Vanaf Hoorn Centraal is het 10 minuten wandelen naar de schouwburg.

 

Bekijk hier de trailer van de Sinterklaasfilm die nu in de bioscoop draait!

Goeuro

FemNa40