Help de dieren in 2014

Als er iets is waar ik zeker van ben in 2014, dan is het dit: we zullen iedere dag worden opgeroepen om lijdende dieren te helpen.

Betrokken leden van PETA spelen een belangrijke rol bij ons baanbrekende werk. Daarom hoop ik dat jij je betrokkenheid versterkt, om ervoor te zorgen dat alle dieren op een dag het recht hebben om vrij van mishandeling en verwaarlozing te leven.
Word vandaag nog PETA-donateur!

 

Aansluiten bij PETA is gemakkelijk en met jouw donatie vanaf slechts €10 heb je al recht op alle lidmaat-schapsvoordelen. En het is ook een geweldige manier om dit nieuwe jaar te beginnen!
Ik deel graag enkele voorbeelden met je van hoe PETA-leden het afgelopen jaar hebben geholpen bij het redden van dieren:

  • Duizenden konijnen zullen niet op pijnlijke wijze geplukt worden, omdat Gaastra, C&A, WE Fashion en andere retailers angora hebben verboden, na de onthulling van de schokkende undercovervideo van PETA Azië, waarin te zien is hoe angorakonijnen gemarteld worden voor hun wol.
  • Apen werden uit de handen van onderzoekers gehouden, toen PETA en onze internationale zusterorganisaties met succes Air China, China Eastern Airlines en Philippine Airlines overhaalde om te stoppen met het vervoer van primaten naar laboratoria, waar de dieren gebruikt zouden worden in wrede en dodelijke experimenten.
  • Honderdduizenden muizen en ratten zullen marteling en doding in laboratoria bespaard worden, doordat de Europese Unie ingestemd heeft met een verbod op alle dierproeven voor cosmetica binnen de EU en een verbod op de verkoop van alle cosmetica dat getest is op dieren buiten de EU.
  • PETA heeft steun verzameld voor een verbod op het gebruik van wilde dieren in het circus en hoewel de overheid wetgeving heeft beloofd om dit te bewerkstelligen, moeten we blijven werken om er zeker van te zijn dat het verbod ook wordt ingesteld.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden hoe PETA dieren geholpen heeft in 2013. Maar tot geen enkel dier meer lijdt, moet ons werk in hun naam door blijven gaan. Versterk alstublieft PETA's baanbrekende inspanningen voor dieren, door vandaag nog lid te worden!

Ik ben trots op wat we samen bereikt hebben in het afgelopen jaar en ik hoop dat je dat ook bent. Maar ik weet ook dat we niet stil kunnen zitten. Zolang retailers angora blijven verkopen dat van de huid van konijnen is gerukt, zolang enkele luchtvaartmaatschappijen doorgaan met het vervoeren van primaten naar hun dood in laboratoria en zolang harteloze bedrijven door blijven gaan met mishandeling van eenden en ganzen te ondersteunen door foie gras te verkopen, moet we ons werk voortzetten.

Elke nieuwe opvallende advertentie, elke video die ziekmakende wreedheid blootlegt en elk protest dat we organiseren, onthult hoe dieren nog steeds mishandeld, verwaarloosd en verlaten worden in heel Nederland en de rest van de wereld. Maar samen kunnen we deze mishandeling en wreedheid stoppen!

PETA is vastbesloten alles te doen wat in onze macht ligt om ervoor te zorgen dat alle dieren de zorg en bescherming tegen leed ontvangen die ze verdienen. Deel alsjeblieft deze toewijding om dieren te helpen, door vandaag nog PETA-donateur voor 2014 te worden?

Met vriendelijke groet,

Ingrid E. Newkirk
Oprichter

PS: Bij PETA zien we ons vaak gedwongen om hartverscheurende wreedheid vast te leggen. Maar we kunnen deze mishandeling niet de rug toekeren, want dieren hebben ons nodig om hen te beschermen.
Ondersteun alsjeblieft ons levensreddende werk door vandaag nog online PETA-donateur te worden.

Copywrite foto en tekst: PETA
FemNa40