Help Stichting AAP!

Chimpansee Fiffy zat 28 jaar lang in een kleine, dichtgelaste kooi op een zolder nabij Parijs. Ze zag nooit daglicht en trok uit verveling diepe groeven in de muur met haar nagels.

Stichting AAP redde Fiffy uit haar ellende. Nu leeft ze in een groep chimpansees bij AAP in Almere.

 

Heel veel mensen sparen Airmiles maar doen hier eigenlijk niets mee. Het geeft een goed gevoel om deze aan te wenden voor een goed doel zoals bijvoorbeeld Stichting AAP. Het sparen van Air Miles kost je helemaal niets, maar helpt AAP bij het opvangen van mishandelde en verwaarloosde dieren zoals Fiffy.

Hoe kun je helpen?

Help je Fiffy en vele andere dieren met je Air Miles? Heb je nog geen Airmiles? Vul dan het formulier in.

Spaar je al Airmiles, dan kun je deze aanwenden om te schenken via het volgende formulier Airmiles fomulier of Airmiles direct via de stichting AAP.

Of kies voor een van de andere manieren om te helpen, zoals direct via de site van Stichting AAP.

Wil je eenmalig doneren, dat kan ook via airmiles.nl.

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor dieren die bij hen terecht komen, omdat ze afkomstig zijn van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren.

AAP is gespecialiseerd in de opvang van apen en kleine uitheemse zoogdieren, zoals wasberen, stinkdieren en prairiehondjes. Vaak zijn de dieren ernstig mishandeld of verwaarloosd.

Bij AAP krijgen zij de professionele verzorging die ze nodig hebben om weer op verhaal te komen.
Het uiteindelijke doel is om de dieren geestelijk en lichamelijk weer gezond te maken en ze daarna te herplaatsen in een meer natuurlijke omgeving, in de vorm van een reservaat of gerenommeerde dierentuin.

Namens de dieren en Stichting AAP heel hartelijk dank!

Trailer

 

 

FemNa40