Stichting Pink Ribbon

Stichting Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker. En niet voor niets. 1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker en het is zelfs doodsoorzaak nummer 1 voor vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Jaarlijks krijgen 15.000 mensen de diagnose borstkanker (dit zijn er 41 per dag!) waarvan 3.200 het niet overleven.

Help jij mee?

Bij het werven van fondsen voor onze onderzoeken kunnen we jouw inzet en creativiteit goed gebruiken. Want, wat uit jezelf komt levert het meeste op. Jouw betrokkenheid kan het verschil maken.

Onderstaande evenementen vinden in de maand juni plaats:

Ladies Run Rotterdam 
Zondag 9 juni 2013 vindt de Ladies Run Rotterdam plaats. Startlocatie is Ahoy Rotterdam. Bij dit jaarlijks terugkerend loopevenement voor vrouwen kun je kiezen uit twee afstanden: 5 en 10 km.
Meer info: www.ladiesrun.nl

GasTerra Ladies Run Groningen
De 6e editie van de GasTerra Ladies Run staat gepland op zondag 9 juni 2013. Deelnemers lopen in ronden van 2,5 km door de binnenstad met start en finish op de Grote Markt. Er kan gekozen worden voor de afstanden 5 km, 10 km en de Moeder-dochterloop van 2,5 km. Alle vrouwen van 12 jaar en ouder kunnen meedoen! Bij de Moeder-dochterloop mogen moeder met dochters meedoen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar.
Meer info: www.ladiesrungroningen.nl

Maastrichts Mooiste
Maastrichts Mooiste (5, 10 en 15 km) heeft als doel om het hardlopen meer betekenis te geven door aandacht te creëren en geld in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker. Hierbij willen we niet alleen de ervaren hardlopers bereiken, maar juist de niet ervaren lopers.
Meer info: www.maastrichtsmooiste.nl

Durea Wandeltocht
De Durea Wandeltocht is een jaarlijkse wandeling door de Loonse en Drunense duinen. Op zaterdag 22 juni 2013 lopen enthousiaste wandelaars 15 of 25 km ten behoeve van Stichting Pink Ribbon.
Meer info: www.durea.nl

Zet je beste beentje voor voor Pink Ribbon!

Wil je meer weten over Pink Ribbon? Kijk dan op www.pinkribbon.nl.

FemNa40