Work & Travel

Volop mogelijkheden om te gaan reizen en werken in het buitenland! Je wilt de wijde wereld in, een andere cultuur en nieuwe mensen leren kennen en tevens buitenlandse werkervaring opdoen?

 

Omschrijving

Travel Active heeft voor jou de oplossing: combineer werken en reizen en geniet zorgeloos van jouw avontuur! Een vakantie waarin je reizen en werken combineert, voor een paar maanden of een jaar, is dé manier om je reis te bekostigen. Zo spaar je voor de activiteiten die jij wilt ondernemen en houd jij je budget op peil. Mountainbiken in de Rockies in Canada, je duikcertificaat halen aan het Great Barrier Reef in Australië, snowboarden in Nieuw-Zeeland? Je betaalt het allemaal met het geld dat je verdient tijdens je reis, Travel Active helpt je bij het vinden van werk. Ook binnen Europa hebben we vele mogelijkheden. Je mouwen opstropen op een boerderij in Noorwegen, snowboardles geven in Oostenrijk of achter de receptie staan in een leuk Spaans hotel? Door te werken leer je op een andere manier de bevolking kennen, pik je snel een andere taal op en zet jij je cv op scherp! Travel Active verzorgt voor jou een reis op maat en helpt je met een optimale voorbereiding op weg. Reis je af in een groep om zo alvast mensen te leren kennen of wil je juist liever alleen op pad?

Onze lokale partners staan overal ter wereld klaar om je te helpen waar nodig. Dat is een prettig idee, ook voor het thuisfront! Bekijk alle mogelijkheden en spring in het diepe! De wereld ligt aan je voeten!

Bron: www.travelactive.nl

FemNa40