Grafische prints zijn hot!

Met de feestdagen voor de deur ben je waarschijnlijk alweer op zoek naar dat ene unieke cadeau voor je geliefde of wil je iets veranderen in je huis of iemand gewoon een leuk presentje geven. 

Woorden zeggen zoveel meer, dat weten we allemaal. En hoe fijn is het dat Zoedt dat heeft opgepikt, de mooiste woorden voor jou heeft verzameld en er creatief mee aan de slag is gegaan.

 

Je vindt de meest bijzondere positieve teksten mét een knipoog en grafische prints terug op kussens, houten woonaccessoires, posters, kaartjes, canvasdoeken en muurstickers. Een tekst kan op meerdere manieren worden uitgelegd en de ontvanger begrijpt als geen ander wat de gever hiermee wil zeggen.

De stijl van Zoedt is te omschrijven als basic met lef, de ontwerpen passen mooi in Scandinavische woonstijl of basic stijl met veel natuurlijke elementen.

Nieuwe collectie kussens

Wat te denken van kussens van 100% katoen, grof geweven, uitgevoerd in zwart, grijs en wit. Op de kussens zijn stoere applicaties zoals een &, peace en + teken in lederlook gestikt. Alle kussens zijn handgemaakt in Nederland.

Dat ‘handgemaakt in Nederland’ is overigens typisch Zoedt. Het merk heeft de handen ineen geslagen met echte vakmensen en de liefdevolle inzet van de mensen van een zorgboerderij. Aan ‘made in China’ doet Zoedt niet!

Kaarten

Mocht je je wenskaarten of kerstkaarten ook in Zoedt-stijl willen versturen, dan is dat mogelijk. Want ook nieuw in de collectie zijn de papieren kaarten en de houten kerstkaarten waarmee je persoonlijk je dierbaren iets liefs kunt toewensen.

De kaarten van hout zijn extra leuk om te versturen, want naast het feit dat je een boodschap kunt overbrengen, is het ook nog eens een leuke woonaccessoire in huis. Je stuurt dus eigenlijk een berichtje én een cadeautje per post.

Hoe leuk is dat!

Alle producten zijn strak, basic, eigenzinnig en door Zoedt ontworpen. Haal de unieke ‘feel’ van Scandinavië in huis, laat je inspireren door al het moois en verwen jezelf en een ander met deze woonaccessoires!

Gerelateerde artikelen

FemNa40