Boek: ABBA de interviews

Voor de ABBA fans is er nu een boek verschenen met de interviews die het verhaal vertellen van de ABBA leden Agnetha, Benny, Björn en Anni-Frid.

 

Met het viertal en met de mensen naast en achter ABBA. Frédéric Tonnon heeft, naast ABBA o.a. gesproken met Sir Tim Rice, Meryl Streep, Phil Collins, Elaine Paige, Olivia Newton-John, Roxette, 10CC, Peter Cetera, tourmanagers, stylisten, persoonlijke vrienden, muzikanten uit de begeleidingsband en de creatoren achter de succes musical 'Mamma Mia'.

Daarnaast vertellen ook verschillende bekende Nederlanders die met ABBA hebben gewerkt over hun ervaringen.

Speciaal voor dit boek vertellen zij die het succes en de prijs van de roem van dichtbij hebben meegemaakt één keer hun verhaal. Leef mee met Meryl Streep en de cast van 'Mamma Mia!', luister naar de ervaringen van
Phil Collins, Eric Stewart (10CC), Olivia Newton-John, Sir Tim Rice, tourmanagers, producers, stylisten en persoonlijke vrienden.

Geen enkele publicatie was zo persoonlijk en zo uniek. Met dit boek komt de rauwe werkelijkheid voor het eerst naar buiten. Leer ABBA echt kennen, op tournee, tijdens fotosessies, in de studio, tijdens promotiereizen en gewoon thuis.

'Het succes bracht ons roem en rijkdom, maar ook uitzonderlijke stress en verdriet. Dat we daar uiteindelijk als vrienden uitgekomen zijn is een wonder'. zegt ABBA zanger, componist en gitarist Björn Ulvaeus.
Van 'Waterloo' naar 'SOS', van 'Dancing Queen' tot 'The Winner Takes It All'.

Terug naar de tijd van de plateauzolen en discobrillen, het blauwe mutsje, de huwelijken, scheidingen en de soloprojecten. Dit boek kijkt niet alleen terug, maar werpt ook een onthullende blik in het huidige leven van de vier Zweden.

Kijk naar vele prachtige, nooit eerder gepubliceerde foto's. Zo ziet ABBA's 'Waterloo' er na veertig jaar uit.
En wat blijkt? De slag met 'Waterloo' was voor ABBA slechts het begin van een ongekende zegetocht en verre van een verloren strijd...

Het boek is te bestellen via Bol.com: klik op deze link

Gerelateerde artikelen

FemNa40