Boek: Onze Liefde

In een relatie ooit begonnen vanuit liefde, blijkt de liefde vaak relatief eenvoudig terug te vinden of te behouden. Ook al doen huidige relatieproblemen of twijfels wellicht anders vermoeden.

Een terugkeer naar jullie liefde van de eerste tijd: verlangen naar elkaar, interesse in elkaars bezigheden, zin in seks, echt samen leven. Het lijkt een utopie, maar kan verrassend eenvoudig zijn.

 

In haar vijfde boek 'Onze liefde' beschrijft auteur en psycholoog Ingeborg Bosch concreet, pakkend en herkenbaar hoe je dit kunt doen.

Naast een inspirerend leesboek met veel aansprekende en herkenbare voorbeelden is het vooral een samen-doeboek. Met het door Bosch ontwikkelde model krijg je inzicht in de wezenlijke fundamenten van een liefdevolle relatie.

Aan de hand van een relatietest zien je partner en jij hoe jullie relatie ervoor staat, met daarbij praktische handvatten hoe deze naar eigen wensen te verbeteren.

De wederzijdse interesse, de emotionele intimiteit, evenals de seksualiteit krijgen meer ruimte, waardoor jullie liefde weer stroomt of blijft stromen.

Andere uitgaven van Ingeborg Bosch: De onschuldige gevangeneDe herontdekking van het ware zelfIllusies.

WINACTIE

FemNa40 mag van Uitgeverij Atlas Contact maar liefst 4 exemplaren van het boek verloten.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor een van de boeken:

Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan kun je natuurlijk ook meedingen door een e-mail te sturen.

De actie loopt tot en met 27 september aanstaande.

Gerelateerde artikelen

FemNa40