Boek: Net zo lief assertief

FemNa40 mag 1 exemplaar van het boek ‘Net zo lief assertief' verloten onder de lezers van FemNa40.

Het enige wat je hoeft te doen is een e-mailtje te versturen naar info@femna40.nl

Als we goed in ons vel zitten lukt het ons om rustig en evenwichtig voor onszelf op te komen.

 

Op andere momenten komen we eerder aanvallend uit de hoek en verliezen we de ander en de relatie uit het oog. Of we durven niets te zeggen, we ondergaan wat er gebeurt en we verbergen onze gevoelens. We laten dan anderen over ons heen lopen, we bestaan niet echt.

Wees jezelf

Een gezonde assertiviteit waarbij je jezelf bent tegenover anderen en toch met hen rekening houdt: het is niet vanzelfsprekend, zeker niet in moeilijke omstandigheden. Ieder van ons kan nog vooruitgang boeken op weg naar een volwassen assertiviteit. Dit wil zeggen dat we steeds meer in staat zijn om onszelf te zijn, om correct en assertief te handelen, met respect voor anderen.

Hoe opkomen voor mezelf? Hoe het beste van mezelf laten zien op een gezonde en evenwichtige manier en toch respectvol blijven naar anderen? Hoe kan ik overdreven assertief of te weinig assertief gedrag bijsturen?
Hoe zorg ik ervoor dat mijn zijn en doen overeenkomt met wie ik ben?

Boek met oefeningen

Het boek ‘Net zo lief assertief’ wijst je een pad naar meer assertiviteit. Met getuigenissen, concrete herken-ningspunten en eenvoudige oefeningen geeft het je een aanzet om juister voor jezelf op te komen, authentiek, constructief, doeltreffend, goed afgestemd op- en respectvol naar anderen.

Het is een uitnodiging tot communicatie die je eigen kwaliteiten stimuleert en je doet groeien in je beleving van relaties.

Je kunt het boek ‘Net zo lief assertief’ ook bestellen bij: jacqueline.hermans@prh-nederland.nl of via
www.prh-nederland.nl

Gerelateerde artikelen

FemNa40