Boek: Route du Soleil

Alleenstaande moeder Marit gaat na jaren, samen met een vriendin, echt op vakantie. Als ze een lifter meenemen, heeft dat dramatische gevolgen.

Een spannend verhaal over een zorgloze vakantie, die uitloopt op een aaneenschakeling van irritaties, bedreigingen en aanslagen.

 

Auteur  
Suzanne Vermeer

Genre
Thriller

Vriendinnen Marit en Fiona hebben samen een zomerse vakantie geboekt. Eerste lange stop: een idyllisch gelegen Zuid-Franse camping. Op weg daar naartoe nemen ze de charmante lifter Brian mee. Al gauw blijkt hun nieuwe reismaatje onvoorspelbaar gedrag te vertonen. Fiona wil hem het liefst uit de auto zetten, maar Marit valt voor zijn charmes. En dat was precies zijn bedoeling.

Ze overnachten in een hotel aan de Route du soleil. Marit en Fiona delen een kamer en Brian moet zelf een overnachtingsplek zoeken. Zijn charmeoffensief is mislukt. Vlak nadat ze zijn uitgecheckt, zien ze meerdere politieauto’s en een ambulance aankomen, die met hoge snelheid richting het hotel rijden waar ze hebben overnacht.

Wanneer ze later op hun camping aan het stuwmeer zijn gearriveerd, heeft Brian hen inmiddels verlaten en worden ze alsnog door inspecteur Clement van de Franse politie verhoord over het incident: er is die nacht een dubbele roofmoord gepleegd in het hotel. Plotseling zijn Marit en Fiona verdachten in een moordonderzoek.

Bron: Bol.com 

Gerelateerde artikelen

FemNa40