Leesvoer om naar uit te kijken in augustus

Aan het strand, in de tuin, op de bank of met regenachtig weer ik vind het altijd fijn om een boek bij de hand te hebben waar ik mijzelf helemaal in kan verdrinken.

'Grey' en 'Mooie meisjes' zijn de laatste boeken die ik heb aangeschaft (helaas kan ik jullie daar nog niets over vertellen) en 'Tot waar we kunnen kijken' en 'Niets dan kwaad' staan op mijn verlanglijstje van augustus. 

Femna40 is trouwens op zoek naar vervente boekverslinders die reviews op onze site willen zetten van boeken die ze gelezen hebben. Heb je interesse stuur dan een e-mail naar info@femna40.nl

Grey - E.L. James

 

Heb je alle boeken verslonden van Vijftig tinten grijs, dan kun je je vast verheugen op de nieuwste uitgave die deze maand is uitegekomen. Een zinderde roman gezien door de ogen van de welbekende Christian Grey.

Christian Grey lijkt een man van totale controle; zijn wereld is duidelijk, gedisciplineerd en volstrekt leeg tot de dag dat de jonge literatuurstudente Anastasia Steele zijn kantoor binnenvalt. Hij probeert haar uit zijn hoofd te zetten, maar raakt meer en meer bevangen door gevoelens waar hij maar geen vat op krijgt.

In tegenstelling tot andere vrouwen lijkt Ana dwars door zijn afstandelijke houding heen te kunnen kijken, voorbij zijn zakelijke successen en luxe levensstijl, recht in zijn gehavende ziel. Zal zijn samenzijn met Ana hem verlossen van de gruwelijke jeugdherinneringen die Christian elke nacht wakker houden?

Of zullen zijn duistere seksuele verlangens, zijn dwangmatige behoefte tot controle en zijn zelfhaat deze jonge vrouw van hem wegdrijven en de broze hoop vernietigen die zij hem biedt?

Bestel hier

 

Mooie meisjes - Karin Slaughter

 

Een echte Karin Slaughter. IJzingwekkend spannend van het begin tot het einde.

Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden en het mysterie is nooit opgelost. Maar als Claire alsnog de waarheid over haar zus ontrafelt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.

Maar hoe loopt het af? Lees het boek en je zult het weten!

Bestel hier

 

Tot waar we kijken kunnen - Inge van der Krabben

 

Tot waar we kijken kunnen van Inge van der Krabben is een prachtige, ontroerende roman over een moeder-dochterrelatie. In een frisse, eigen stijl schrijft Van der Krabben over loslaten, loskomen, volwassen worden, verbinden, afscheid nemen en rouw.

Hoofdpersoon Janne staat op de rand van een burn out en realiseert zich dat het tijd wordt om voor zichzelf te kiezen en zich los te maken van haar moeder. Dan blijkt dat haar moeder ongeneeslijk ziek is en spoedig zal overlijden.

Samen gaan ze op zoek naar een nieuw evenwicht in hun relatie. Vele moeders en dochters zullen zich herkennen in deze roman. Voor de liefhebbers van Een weeffout in onze sterren.

Bestel hier

 

Niets Dan Kwaad - Hans Koppel

 

Journalist Calle Collin werkt voor een familiemagazine aan een feuilleton over mensen die te vroeg uit het leven zijn gerukt.
Zo schrijft hij over de 13-jarige Kent die jaren daarvoor doodgereden werd. De dader reed door.

De moeder van de jongen rouwt nog steeds om haar zoon en is hem als een soort heilige gaan beschouwen Dus gaat Calle elders op zoek naar informatie en realiseert zich dat er maar weinig positiefs te vinden is over de verongelukte jongen.

Anders Malmberg, de jonge stercolumnist van een concurrerende krant, leest Calles verhaal en herkent daarin onmiddellijk de kwelgeest uit zijn jeugd. Kent maakte Malmbergs leven tot een hel en leek in niets op de engelachtige persoonlijkheid uit het verhaal van Calle.

Malmberg besluit dat zijn volgende columns zíjn versie van het verhaal zullen geven. Maar al gauw na publicatie van de column blijken zowel de levens van Calle als van Malmberg in gevaar te zijn. Sommige geheimen moeten begraven blijven...

Bestel hier

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40