Leesvoer om naar uit te kijken in januari

De feestdagen zijn voorbij. In de helft van Nederland was het de afgelopen dagen echt winters weer. Dat was dus binnen blijven!

Volgens de weersberichten zal het de komende week voor de rest van Nederland ook gaan veranderen.

 
Dus tijd om aan een goed boek te beginnen. Heb je niets meer in huis? Je hoeft er de deur niet voor uit.
Bestel online en laat bezorgen.
 
Wij hebben een kleine selectie gemaakt uit de boeken die in januari zijn uitgekomen. Klik op de foto of bestel nu om het aan te schaffen.
 

De dochter- Linda Bruins Slot

 

In de psychologische thriller 'De dochter' van Linda Bruins Slot ontdekt een jonge vrouw de diep verborgen geheimen van haar familie en loopt ze met open ogen in een val.

Een heftig telefoontje zet Sofies leven op de kop: haar vader ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Hij is aangevallen door een onbekende man en van zijn nieuwe vrouw ontbreekt elk spoor. In de dagen die volgen doet Sofie een aantal schokkende ontdekkingen over haar familie, terwijl haar vader weigert te praten.

Een rots in de branding is Matthijs tegen wie ze letterlijk is aangelopen in het ziekenhuis. Hij laat zich niet afwimpelen en eigenlijk wil Sofie niets liever dan zich helemaal aan hem overgeven. Onwetend van de prijs die ze daarvoor zal moeten betalen.

Bestel hier

 

Gewetenloos - Patricia Cornwel

 

Patricia Cornwell's werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Kay Scarpetta is 's werelds bestverkochte thrillerserie.


In Gewetenloos krijgt Scarpetta compromitterende filmpjes over haar nicht Lucy, de computerspecialiste.
Scarpetta gaat op onderzoek uit en stuit op vreselijke feiten en verdachtmakingen. Lucy riskeert levenslange gevangenisstraf maar ook voor Kay zelf ziet het er slecht uit...

Bestel hier

 

De val - Melanie Raabe

 

De dood van haar zus kan ze niet vergeten.
Het gezicht van de moordenaar ook niet.

De beroemde schrijfster Linda Conrads is voor al haar fans en de pers een raadsel. Al elf jaar lang heeft ze haar villa aan de Starnberger See niet verlaten. Slechts een handvol mensen weet dat Linda ooit het lichaam van haar vermoorde zus heeft gevonden en de dader weg heeft zien vluchten.

Deze gebeurtenis blijft haar achtervolgen in haar dromen en Linda is nooit van het trauma hersteld. De schok is dan ook groot als ze in een flits het gezicht van de moordenaar herkent in een presentator van een televisieprogramma.

Maar hoe weet ze zeker of ze na al die jaren de dader nog kan identificeren? Linda besluit een val te zetten om hem tot een bekentenis te dwingen, maar wat is er die dag eigenlijk echt gebeurd? En hoe betrouwbaar zijn haar herinneringen?

Bestel hier

 

Lang en gelukkig - Paulien Timmer

 

Sprookjes eindigen op het moment dat het gelukkige stel samen hun toekomst tegemoet gaat. Maar in de realiteit begint hier het routineuze leven van alledag, dat niet zelden te maken krijgt met sleur, ruzie en overspel. Negatieve verhalen over het huwelijk zijn gemakkelijk voorhanden; ieder roddelblad staat vol met scheidingen en buitenechtelijke relaties en relatietherapeuten richten hun boeken op de stellen die al in de problemen zitten.

Dit riep bij de 27-jarige Paulien Timmer tal van vragen op.
Zijn er ook lang en gelukkig getrouwde stellen? Waarom hoor je daar nooit iets over? Bestaat het eigenlijk wel, lang én gelukkig? Kun je na meer dan veertig jaar samenzijn nog vlinders voelen?

Voor antwoorden op deze en vele andere vragen richtte zij zich tot de enige groep die met recht kan zeggen dat ze het weten: degenen die het waarmaakten. Honderd koppels die langer dan veertig jaar getrouwd zijn, onthulden hun ervaringen en de mooiste liefdesverhalen. De nuttigste tips zijn in dit boek gebundeld. Lees het zelf en ervaar: Soms kan het echte leven ook een sprookje zijn.

Bestel hier

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40