Leesvoer om naar uit te kijken in april

Nu het mooier weer wordt en je gerust op een zonnig plekje op je veranda of in je tuin kunt zitten, mag een boek niet ontbreken.

 

De laatste weken zijn er weer een aantal boeken uitgekomen die de moeite waard zijn om te lezen.

Bestel online en laat bezorgen. Wij hebben een kleine selectie gemaakt uit de boeken die eind maart begin april zijn uitgekomen. Klik op de foto of op bestel hier om het aan te schaffen.

Zwijgplicht - Heleen Vreeswijk

 

Ze wist hoe het werkte. Haar mondhoeken krulden omhoog toen ze in gedachten terugging in de tijd. Een brandschoon geweten had ze niet, maar er was toen geen keuze, hield ze zichzelf voor. Het was eten of gegeten worden.

De ouderdom maakte haar week. Na al die jaren bezorgde haar verleden haar plotseling slapeloze nachten. Of was het toch de angst? 

Arjan moet voor school enkele weken stage lopen bij een verzorgingstehuis in de stad. Een opdracht die hij beslist niet ziet zitten: oude mensjes wassen en bedienen, het kan niet saaier. Maar daar heeft hij zich behoorlijk in vergist.

Er vallen tijdens zijn dienst gewonden en zelfs doden.
Het wordt pas echt luguber als een van de bewoners beweert dat er iemand rondloopt die het lot een handje helpt.

Op haar aandringen gaat hij op onderzoek uit, waardoor hij in een lastig parket komt. Feiten worden verdraaid en bewijzen worden verdoezeld.

Bestel hier

 

Ontvoerd - Sandra Brown

 

Marathonloper Emory Charbonneau verdwijnt tijdens een training in de bergen van North Carolina. Als haar man Jeff, boos na de zoveelste ruzie, veel te laat alarm slaat, is het spoor koud. Letterlijk: mist en zware sneeuwval isoleren de wildernis en maken een zoektocht onmogelijk.

Terwijl de politie Jeff als verdachte begint te zien,
komt Emory met hoofdletsel bij in een blokhut. Haar redder beweert dat hij haar in de sneeuw heeft gevonden,
maar weigert zijn naam te geven.

Wie is deze mysterieuze vreemdeling? Waarom heeft hij haar hier gebracht? Is ze ontvoerd? Kan ze ontsnappen? Wil ze wel weg?

Bestel hier

 

Verzwegen - René Appel

 

Verzwegen is de nieuwe thriller van René Appel,
de godfather van de Nederlandse thriller.
René Appel behoort al ruim vijfentwintig jaar tot de top van de Nederlandse thrillerauteurs. In 2015 won hij de oeuvreprijs
De Gouden Vleermuis van boekensite Hebban.nl.

Zijn boeken werden talloze malen voor de Gouden Strop genomineerd en hij won de prijs tweemaal, met 'De derde persoon' en 'Zinloos geweld'. De thriller Schone handen werd onlangs zeer succesvol verfilmd.

Suzan vindt bij haar moeder berichten over een oude verkrachtingszaak en dat maakt het nodige bij haar los; gelukkig krijgt ze steun van haar man. Tenminste dat denkt ze.

Tbs’er Fred staat na een lange periode van opsluiting, zorg en begeleiding weer op eigen benen. Soms heeft hij een terugval, grijpt naar de fles en wordt agressief. En dan kruisen hun paden elkaar.

Bestel hier

 

Als het zaterdag wordt - Nicci French

 

Frieda Klein deel 6 (ook los te lezen) ‘Als het zaterdag wordt’ is het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie,
geschreven door Nicci French.

De 32-jarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje.

Psychotherapeute Frieda Klein staat bij de mysterieuze Walter Levin in het krijt: een jaar geleden heeft hij ervoor gezorgd dat inspecteur Karlsson zijn baan kon houden in ruil voor een gunst van Frieda. En nu moet Frieda Klein haar schuld inlossen:
Walter wil dat ze Hannah bezoekt om te beoordelen of ze daadwerkelijk gestoord is. 

De literaire thriller ‘Als het zaterdag wordt’ is nagelbijtend spannend en beklemmend, een must voor alle fans van spannende boeken!

Bestel hier

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40