Leesvoer om naar uit te kijken in februari

Het is regenachtig en er staat veel wind.

Tijd om op de bank te kruipen met een goed boek.

 

Afgelopen weken zijn er weer een aantal boeken uitgekomen die de moeite waard zijn om aan te schaffen.
Je hoeft om te bestellen in ieder geval de deur niet uit. 

Bestel online en laat bezorgen. Wij hebben een kleine selectie gemaakt uit de boeken die eind januari begin februari zijn uitgekomen.

Klik op de foto of op bestel hier om het aan te schaffen.

 

Mijn onvertelde leven - Grace Jones

 

Miss Grace Jones: de vrouw die de entertainmentindustrie domineerde vanaf de jaren tachtig. Herkenbaar aan haar excentrieke stijl en androgyne look en een inspiratiebron voor velen, zoals Lady Gaga, Rihanna en Basement Jaxx.

In deze memoires doet de iconische legende voor het eerst een gedetailleerd verslag van haar succesvolle carrière en persoonlijke leven.

Grace Jones vertelt voor het eerst openhartig over haar jeugd op Jamaica, de hoogtijdagen in Parijs en New York in de jaren zeventig en tachtig, waar ze een van de onvergetelijke persoonlijkheden in de discoscene werd.

Duik in het leven van de artiest die het gezicht van de muziekindustrie met haar talent, individualiteit en stijl heeft veranderd. Een onvergetelijk levensverhaal!

Vanaf 15 februari te koop. Reserveer hier

 

Hou je adem in - Holly Sedon

 

In Hou je adem in van Holly Seddon doet journaliste
Alex Dale onderzoek naar de zaak Amy Stevenson, die als vijftienjarig meisje werd aangevallen en voor dood werd achtergelaten. De dader is nooit gepakt.

Vijftien jaar later ligt ze nog altijd in coma. Alex en Amy zijn even oud en groeiden niet ver van elkaar op. Zowel privé als professioneel gaat het bergafwaarts met Alex, maar deze zaak lijkt haar redding te zijn. Ze stort zich erop, maar wanneer ze dieper graaft, raakt ze in gevaar.

Hou je adem in van Holly Seddon is meeslepend, spannend en overtuigt door de geloofwaardige en menselijke personages. Voor de lezers van Nicci French.

Bestel hier

 

Nooit meer hetzelfde - Anja DuBois

 

Anja du-Bois is de vrouw van Herman du-Bois, de man die jarenlang onterecht vastzat in de Puttense moordzaak.
Een van de grootste gerechtelijke dwalingen in Nederland.

'Nooit meer hetzelfde' gaat over onrecht, justitite, Puttense Moordzaak, veroordeling en gerechtigheid. Terwijl haar man veroordeeld wordt en voor jaren onterecht de gevangenis in gaat, probeert Anja haar gezin draaiend te houden. 'Nooit meer hetzelfde' is haar schokkende verhaal.

De Puttense moordzaak is door Peter R. de Vries en oud-hoofdcommissaris Jan Blaauw onophoudelijk in de publiciteit gehouden.

Co-auteur Marlou Roossink schreef eerder mee aan het boek 'Kom niet aan mijn kinderen', het verhaal van Janneke Schoonhoven over de ontvoering van haar kinderen Sara en Ammar. Peter R. de Vries heeft een indrukwekkend voorwoord geschreven voor 'Nooit meer hetzelfde'.

Bestel hier

 

Rock-'n- Roll widow - Xandra Brood

 

Xandra Jansen weet dat haar huwelijk met Neerlands grootste rocker niet ‘gewoon’ zal worden. Maar ze heeft geen idee welk leven haar te wachten staat als ze
Herman Brood in 1985 haar jawoord geeft.

Nu vertelt ze voor het eerst haar eigen verhaal.
Van Brabants meisje tot vrouw van de meest legendarische popartiest, schilder, junk en levenskunstenaar van ons land. Xandra Brood.

Rock-'n-Roll Widow schetst een ontroerend en eerlijk portret van Herman Brood als vader en echtgenoot, maar laat ook zien wie de vrouw is die achter hem staat en die zijn gezin, door alle stormen heen, op koers houdt.

Een moeder die niet anders kan dan haar man buiten de deur zetten. Maar die hem ook weer liefdevol verzorgt als zijn gesloopte lichaam het opgeeft.

Dan beginnen de meest moeilijke maar ook intense maanden van haar huwelijk, waarin gevoelens van ontreddering en wanhoop worden afgewisseld met dierbare momenten van humor en geluk. Dit boek is een ode aan de bepaald niet gewone liefde van een bijzondere vrouw voor een bijzondere man.

Bestel hier

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40