Leesvoer om naar uit te kijken in december

Sinterklaas is voorbij en we kunnen ons verheugen op de Kerstdagen. 

Doe je aan cadeautjes onder de kerstboom dan zijn onderstaande boeken een ideetje om aan te schaffen.

 

 

Klik op de foto of bestel nu om aan te schaffen.

Vier kinderen, drie mannen, twee carrières en één burn-out - Elle van Rijn

 

'Het komt maar zelden voor dat de dingen lopen zoals ik ze had gepland. Hoe dat komt weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat ik voortdurend aan het jongleren ben met de consequenties van mijn uit de hand gelopen acties. Je kunt dit boek lezen als een handleiding voor hoe het niet moet.
Of misschien kun je hieruit de conclusie trekken dat je zelf helemaal niet zo slecht bezig bent. Maar ik hoop vooral dat mijn frustraties de jouwe kunnen relativeren en dat mijn geluksmomenten jou zullen inspireren tot nog meer liefde'!

In Vier kinderen, drie mannen, twee carrières en één burn-out schrijft Elle van Rijn hilarisch over haar ver¬woede pogingen om door alle drukte heen naast actrice en auteur ook vriendin, huisvrouw en moeder te zijn. 

Bestel hier

 

Stuurloos - Yrsa Sigurdardóttir

 

'Mama is dood'. Het hoge stemmetje van het kind was ongemakkelijk helder. 'Papa is dood'. Het werd erger. 'Adda is dood'. 'Bygga is dood'. Het kind zuchtte diep en klemde zich om het been van haar oma. 'Allemaal dood'.

Een jacht arriveert in de haven van Reykjavik zonder passagiers aan boord. Wat is er gebeurd met de bemanning en de familie die zich op het schip bevonden toen het vertrok uit Lissabon? Advocate Thóra Guðmundsdóttir duikt in de zaak.

Bestel hier

 

Carol - Patricia Highsmith

 

Therese is verkoopassistente in een New Yorks warenhuis.
Op een dag loopt de verleidelijke Carol - een vrouw van in de dertig - naar haar toonbank. Therese is volledig overrompeld door haar verschijning.

Carol is een verveelde huisvrouw verwikkeld in een echtscheiding en bijkomend voogdijschap, Therese een onbeholpen negentienjarige met een baan die ze haat en een vriend voor wie ze geen liefde voelt. Tussen de twee vrouwen ontvouwt zich een onmogelijke liefde.

Carol was de grote favoriet op Cannes, de filmeditie verschijnt tegelijk met de Nederlandse filmpremière.

Bestel hier

 

Speel met vuur - Tess Gerritsen

 

Julia Ansdell raakt in de greep van de Incendiowals,
een merkwaardig muziekstuk dat ze bij toeval ontdekt in een antiekwinkeltje in Rome. Als Julia de wals thuis in Boston voor de eerste keer speelt, heeft de muziek een onverklaarbaar angstaanjagend effect op haar dochtertje; ze lijkt wel behekst.

Vastbesloten de oorsprong en het geheim van het muziekstuk te ontrafelen, reist Julia naar Venetië. Daar raakt ze verstrikt in de webben van een oppermachtige familie die ver zal gaan om Julia in haar zoektocht tegen te werken. Heel ver...

Bestel hier

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40