Ben jij ook zo’n theeleut?

Pickwick komt met iets revolutionairs in het theeschap: Fruit Fusion, de fruitigste Pickwick ooit!

In de jaren '70 groeide het theeschap explosief. Dronken we voor die tijd voornamelijk zwarte thee, met de introductie van de Pickwick fruitvarianten leerde Nederland variëren met thee.

Anno 2014 is het wat Pickwick betreft tijd voor een nieuwe revolutie.

 

Deze zomer introduceert het theemerk een bijzondere primeur in de fruitrange: Pickwick Fruit Fusion. Fruitinfusies met een heerlijke volle fruitsmaak, zonder cafeïne. Een nieuwe generatie verrassende melanges
- met échte stukjes fruit - die fruitiger smaken dan ooit tevoren. Verkrijgbaar in de heerlijke varianten:
Ananas & Citroen, Zwarte Bes & Kers en Framboos & Aardbei.

Nog niet te vinden

'Pickwick is op zoek gegaan naar totaal iets nieuws, wat nog niet te vinden is in het Nederlandse theeschap.
We weten dat Nederlanders vandaag de dag nog altijd dol zijn op fruitsmaken. Maar volgens hen mag het nóg fruitiger en dan bij voorkeur zónder cafeïne,' zegt Lot van Wegen van Pickwick. 'Daarom hebben we bij Fruit Fusion bewust gekozen voor een melange met echte stukjes fruit, maar zonder (zwarte) thee.

Een ideale combinatie, ook voor kinderen. Hierdoor krijg je nog meer het gevoel dat je echt een kopje vol fruit drinkt, een ware smaakexplosie in de mond. Daarmee is Fruit Fusion de fruitigste Pickwick ooit. Heerlijk om met het hele gezin deze zomer van te genieten.'

Spannende combinatie

De eerste thee met een ‘smaakje’ die Pickwick in 1972 in Nederland introduceerde was citroenthee. Al snel nam deze smaak een vogelvlucht en vandaag de dag is citroen nog steeds enorm geliefd. In de nieuwe generatie is gekozen voor een perfecte match met ananas. Pickwick Fruit Fusion Ananas & Citroen bevat echte stukjes ananas en citroen en deze twee diverse vruchten zorgen samen voor een spannende en frisse combinatie.

Heerlijke intense smaak

Bosvruchtenthee van Pickwick is al jaren de meest favoriete variant binnen de fruitrange. De belangrijkste smaakmakers onder de bosvruchten vormen daarom de basis voor Pickwick Fruit Fusion Zwarte bes & Kers. Deze variant bevat echte stukjes zwarte bes en kers en geven deze blend een heerlijke intense smaak.

Milde zoete infusie

De zomerkoning mag natuurlijk niet ontbreken als het gaat om de fruitigste Pickwick ooit. In deze Fruit Fusion variant is er gekozen voor een combinatie met framboos. Pickwick Fruit Fusion Framboos & Aardbei bevat echte stukjes framboos en aardbei met groene rooibos als basis. Hierdoor krijgt deze infusie een frisse rode kleur en een milde zoete smaak.

Waar te koop?

De drie Pickwick Fruit Fusion infusies zijn vanaf nu te vinden in het theeschap van alle bekende Nederlandse supermarkten. Pickwick Fruit Fusion is 100% natuurlijk. Meer informatie over Pickwick is te vinden op www.pickwick.nl

      

FemNa40