3 Mei… De Wings For Life World Run

Wings For Life World Run is zo leuk omdat het anders is dan welke hardloop race dan ook. En is er voor iedereen, voor klein en groot.

In plaats van rennen naar een finishlijn ren je weg van de Catcher Car. 3 Mei op 35 locaties wereldwijd starten de mensen met rennen om 13:00 uur.

30 Minuten later begint de Catcher Car met rijden tot de laatste deelnemer is ingehaald.

 

Het is een wereldwijde race om geld op te halen en aandacht te vragen voor de onderzoekers die een oplossing willen vinden om dwarslaesie te genezen. 100% van  het inschrijfgeld, sponsorgeld en donaties wereldwijd gaat direct naar het onderzoek. Iedereen rent voor diegenen die dat niet kunnen.

Als je altijd al mee had willen doen aan een fantastisch loopevenement in Nederland, dan is dit wat voor jou. Iedereen van 6 jaar en ouder is welkom om deel te nemen aan het grootste en leukste hardloopevenement in de wereld. Een race voor alle leeftijden, van beginners tot professionals, tieners en senioren. Sluit je aan bij duizenden andere renners en rollers.

In Nederland gaat de loop in Breda van start

Breda staat bekend als een van de meest gastvrije steden van Nederland. In 2009 werd het prachtige historische centrum uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland. Drie jaar later kreeg de stad de prijs voor de beste horeca van het land binnen.

Daarnaast zorgen de omliggende rivieren en de bosrijke omgeving voor veel groen in en om de stad. Je rent dus langs volle terrassen, door bossen en de sfeervolle oude straatjes van het centrum terwijl je wordt aangemoedigd door je familie, vrienden en alle andere toeschouwers.

Meld je hier aan en bekijk onderstaand filmpje.

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40