Geef je hond eens een boomwortel!

Je zou er misschien niet direct opkomen om je hond een lekker stukje boomwortel voor te schotelen, maar je maakt je trouwe viervoeter er toch ontzettend blij mee.

In tegenstelling tot stokken splintert de
ANCO Root niet en gaat deze lang mee.

De boomwortels van ANCO Roots zijn veilig, 100% onbehandeld en werken als een natuurlijke tandenborstel. Veilig kauwen dus!

 

Veel honden vinden het heerlijk om een stok mee naar huis te nemen en deze met grof geweld uit elkaar te knagen. En hoewel dat heel onschuldig lijkt, kan het grote problemen geven. Splinters in de keel of in het tandvlees kunnen bijvoorbeeld behoorlijk gaan ontsteken en ervoor zorgen dat de hond niet meer goed kan eten.

Maar wat dan te doen tegen de aanhoudende kauwdrift van je hond? Geef hem ANCO Roots! Deze stukken boomwortel zijn uitermate geschikt als speelgoed en als kluif en splinteren niet.

Duurzaam

ANCO Roots gaan lange tijd mee en vervangen takken en stukken hout die de hond van buiten meeneemt.
De boomwortels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat de kleinste kauwer er net zoveel plezier van heeft als de hond met een behoorlijke afmeting.

Dus van chihuahua tot Deense Dog en zélfs puppies kunnen zich uitleven op dit nieuwe speelgoed. ANCO Roots zijn veilig en 100% onbehandeld. De stukken boomwortel fungeren daarnaast als natuurlijke tandenborstel. Goed tegen tandsteen dus!

ANCO Roots worden met de hand geoogst, waardoor er geen schade aan de wortels of de bossen wordt veroorzaakt. Alleen de knol van de wortel wordt geoogst, waarna de wortels weer kunnen spruiten. Er wordt een beperkt en verantwoord aantal wortels per jaar geoogst, zodat de ecologische impact tot een minimum wordt beperkt.

Over Duurzaam Dier

Importeur van ANCO Roots in Nederland is Duurzaam Dier. Deze groothandel voor dieren(web)winkels richt zich op natuurlijke en bijzondere huisdierproducten. Duurzaam Dier verkoopt onder meer katten- en hondenspeelgoed,  hondenkluiven en -snacks.

De boomwortels van ANCO Roots zijn onder meer te koop via de webwinkel Hondjekoek.nl. Kijk voor meer verkooppunten van ANCO Roots op de website duurzaamdier.nl

Bron

Gerelateerde artikelen

FemNa40