Gesina’s interview in de Beau Monde

Om 10.00 uur moesten we in de studio bij
Jax Fotografie op de H.J.E. Wenckenbachweg 150d in Amsterdam zijn.

Gesina reed er in 1 keer naartoe en ik werd door mijn Tomtom naar nummer 148 gestuurd,
maar vond dat niet erg want nummer 150 moest daar toch naast liggen zou je denken, geen probleem dus.

 

Niets is minder waar, ik kwam bij 148 terecht en geen 150 te bekennen en het erge was nog dat ik bij een inrichting zat voor gedetineerden. Ik had het in het begin niet eens in de gaten maar het voelde toch niet helemaal lekker. Maar Gesina leidde mij via de telefoon naar het goede adres. Pfffff.

Daar aangekomen zag ik een hele relaxte Gesina staan en samen gingen we op naar haar avontuur. En wat was dat leuk... we werden ontvangen door Sandra ten Brink die haar na de shoot zou gaan interviewen en de hele aardige Jacob die haar ging fotograferen.

Voorbereidingen

Zij werd eerst onderhanden genomen door visagist Clayton Leslie, wat een ongelooflijke leuke jongen en wat een professional. Hij vertelde wat hij ging doen en of Gesina het ermee eens was. Gouden handen…

Ondertussen kwam ook Danielle Dinkgreve binnen met allemaal prachtige kleding, schoenen en sieraden, weliswaar voor drie personen, want er kwamen nog twee dames. Het was ontzettend gezellig en er werden veel in en outs verteld. En Gesina liet alles heerlijk gebeuren, net of ze dit dagelijks doet.  Ze is natuurlijk al het nodige gewend. Maar toch…

Gekleed en wel zag zij er PRACHTIG uit, jammer dat er geen feest achteraf was, het was maar een dinsdagochtend. Toen kwam Jacob en de shoot begon. Eenmaal klaar de foto’s uitgezocht en daarna op naar Sandra voor het interview, die ondertussen de heerlijkste broodjes, fruit etc. had gehaald.

Het interview ging over de vrouw van/achter, in dit geval, Willibrord Frequin. Daar vertel ik niets over aangezien dat in de Beau Monde komt. Een ding wil ik wel kwijt, eindelijk kwam er naar voren dat Willibrord ook een hele leuke lieve familieman is, die het heerlijk vindt om zijn gezin om zich heen te hebben. Dat weten mensen in zijn directe omgeving ook.

Lees het gewoon in de Beau Monde. Ik weet niet wanneer deze uitkomt maar dat vertellen wij wel in onze nieuwsbrief.

Voor mij was dit weer een ongelooflijke leuke ervaring!

Gerelateerde artikelen

FemNa40