Op mijn 41ste ben ik moeder geworden van een lief klein meisje: Mila.


Ik ben mijn blog eind september 2013 gestart na jarenlang nagedacht te hebben. Over welke onderwerpen wilde ik schrijven en waarom? Het meest perfecte idee was niet goed genoeg.
Na een heftige burn-out in 2008 en uiteindelijk de beste ‘wake-up call ever’ - mijn zwangerschap op mijn veertigste - kwam eindelijk het besef. Uiterlijk vertoon, status, goede baan, goed salaris, dat is niet waar het om gaat. Gezondheid, geluk, creativiteit en oprecht blij en dankbaar zijn waar je staat in je leven, dat is veel belangrijker.


Hoe is het om zwanger te zijn op je veertigste? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Komt je leven echt op zijn kop te staan? Wat zijn de gevolgen? Hoe voelt het om op latere leeftijd moeder te zijn? Op deze en vele andere vragen geef ik je graag antwoord.


http://www.40envoorheteerstmoeder.nl

 

Zwanger op je veertigste

Door:

Zwanger op je veertigste. Voor mij was het een heel groot wonder. Ook een spontaan wonder. Mijn man en ik zijn al samen sinds 1991 en onvermijdelijk begonnen rond mijn twintigste de vragen over uitbreiding al te komen.

Lees verder

Huh? Jong oud worden?

Door:

Ja, je leest het goed. Wat ik bedoel te zeggen... op een jonge manier oud worden. Aan de ene kant wil ik er nog helemaal niet mee bezig zijn. Want joh, ik ben pas 44 jaar.

Lees verder

Ik leen dus ik leef

Door:

Lenen, het is zó niet mijn ding. Met het risico om als een 'muts' te klinken. Maar zo ben ik niet opgevoed. Je geeft geen geld uit wat je niet hebt.

Lees verder

Schat, ik moet er éven uit

Door:

Wie kent het niet? Het gevoel dat je af en toe bekruipt dat je even alleen wilt zijn. Of er even alleen uit wilt. Nou, ik wel! Hoe ontzettend blij ik ook ben met mijn lieve dochtertje en mijn man.

Lees verder

Vaderdagkado

Door:

Vaderdag, een heel speciale dag. Een dag waarop papa alles mag. Leuk voor zowel moeders als kinderen. Want hoe verwen je papa het meest? In dit bijzondere Milaboekje kunnen we jullie alvast wat tips geven.

Lees verder

Wanneer komt de tweede?

Door:

Wanneer komt de tweede? Toen ik onlangs vroeg waar jullie over wilden lezen was dit een (heikel) onderwerp wat naar boven kwam. De impertinente vraag wordt het ook wel genoemd. En dat begrijp ik.

Lees verder

Een review voor de 40+ huid

Door:

Producten geschikt voor de 40+ huid. Ik noem het vooral géén 'rijpere' huid. Daar krijg ik een beetje jeuk van. Hoezo 'rijpere' huid. Alsof de huid van twintigers nog 'sappig' is of zo?

Lees verder