Ochtendje (bijzonder) shoppen

Op een manier die we eigenlijk niet gewend zijn, is het de meest leuke shopochtend geworden die ik mij kan herinneren. Naar de tweedehands winkel… maar dan op chic, geweldig, echt leuk om eens voor weinig geld merkkleding te kopen die nog prachtig is en… zonder vlekjes. Waarom ook  niet! Het was een soort snoepwinkel waar we ineens alles van konden gebruiken, de bijpassende tas, sjaal tot schoenen aan toe. Kettingen, oorbellen, armbanden en oh ja, zonnebrillen van de mooiste merken, er was van alles te koop. Het werkte gewoon op onze lachspieren. Zelfs avondkleding hing er die gewoon 1 keer gedragen is, met de mooiste hoedjes erbij.

 

Geen geld, hoezo?

En als je denkt dat het vrouwen zijn die geen geld te besteden hadden??? Nee… dat was dus niet het geval. Die willen waarschijnlijk ook wel eens niet de hoofdprijs betalen.  De vrouwen onderling, bij de maar 2 paskamers, zo gezellig… Iedereen bemoeide zich met elkaar, het leek wel of wij elkaar al jaren kenden. Sommige vrouwen duurde het wachten bij de paskamers te lang en gingen gewoon in een hoekje in de winkel zich omkleden, want er was geen eind in zicht dat de paskamer vrij zou komen.

Ook  koffie en thee werd er gezet, het was net of je bij een vriendin op visite was en onderling ging ruilen, want dat wordt ook wel gedaan heb ik gehoord.

Voldaan!

We hadden alle drie een tas met leuke gekochte spullen en het was net of je met een buit naar huis gingen. Mijn vriendinnen en ik hebben daarna zo gelachen in de auto, super ,super leuk was het.
De tijd was omgevlogen, we zijn  er zeker wel 2 en een half uur geweest, het was gewoon jammer dat we weg moesten en gaan ook absoluut weer terug. 

Heb je zelf ook van deze leuke ervaringen en wil je die delen, dan horen wij dat graag!

Alleen al voor de lol is dit echt een aanrader!

FemNa40