Samen met mijn 18-jarige dochter woon ik in de buurt van Amsterdam. Ik heb een actief leven en een inspirerende baan.


Ik werk met ontzettend veel plezier bij een creatief Rotterdams bureau gespecialiseerd in creatie, communicatie en conversatie op het gebied van wonen, mode en lifestyle. Met een klein team doen we de meest uiteenlopende dingen. Journalistieke producties voor landelijke media over trends, het ontwikkelen van (online) magazines, het schrijven van blogs, interieurontwerp en realisatie of gastcolleges voor opleidingen tot interieuradviseur. Het is slechts een greep uit de werkzaamheden die, vanuit onze gespecialiseerde kennis op het gebied van wonen, mode en lifestyle, op ons pad komen. Maar allemaal even leuk!


Ik ben gek op lezen, fotografie en reizen. Stedentrips zijn favoriet, maar ook onze reis naar Maleisië is voor herhaling vatbaar. Ik deel graag mijn belevenissen met jullie via FemNa40. Laat me gerust weten wat je ervan vindt.

Feest in het bos

Door:

Stoer en avontuurlijk voor de boys, sprookjesachtig en hip voor de girls: de nieuwste kinderkamers zijn inspirerend, kleurrijk en perfect afgestemd op de fantasiewereld van een kind.

Lees verder