Feest in het bos

Stoer en avontuurlijk voor de boys, sprookjesachtig en hip voor de girls: de nieuwste kinderkamers zijn inspirerend, kleurrijk en perfect afgestemd op de fantasiewereld van een kind.

 

Mocht de baby op komst zijn, dan is het een feestje om aan de slag te gaan. Ouders besteden veel aandacht aan de kinderkamer en zijn zich bewust van het feit dat het interieur van grote invloed is op de belevingswereld en het welzijn van een kind. Gelukkig is de perfecte balans tussen een speelse sfeer, veiligheid, duurzaam design en een gezond binnenklimaat in de kinderkamer in een handomdraai voor elkaar. In hun kamertje brengen ze tenslotte veel tijd door en maken ze voor het eerst kennis met kleuren, vormen, dessins, materialen, geluiden en geuren. Kinderen herinneren zich later nog heel goed hun eerste echte ‘speel- en slaapplekje’. Geniet van de nieuwste collecties en trends voor de kinderkamer.


Fotobijschrift: foto links Behang Tout-Petit 354051, www.eijffinger.com; foto rechts Dekbedovertrek Tibby van Covers&Co, www.essenzahome.nl.


Dierenrijk

Verstoppertje spelen in het bos, de leeuw temmen in de jungle of wilde paarden bewonderen op de prairie. Het dierenrijk is een favoriet thema voor in de kinderkamer en met deze dessins hipper dan ooit. Hertjes en paarden dartelen uitgelaten in het rond op het behang uit de nieuwe Tout-Petit collectie van Eijffinger en geven de kinderkamer een avontuurlijk karakter. Leeuwen eng? Krokodillen griezelig? De getekende leeuw Tibby en krokodil Frankie zien er zo vriendelijk uit dat kinderen er meteen dol op zijn. Om te knuffelen, zo lief! In trendy mintgroen of abrikoos fleurt dit bedtextiel van Covers&Co de kinderkamer direct op. De achterkant van deze overtrek heeft een zwart-wit stippenpatroon zodat deze aan beide kanten gebruikt kan worden.

Fotobijschrift: foto links Dekbedovertrek Dreamland van Cinderella, www.arligroup.nl; foto rechts Behang Tout-Petit 354071, www.eijffinger.com.

 

Roze wolk

De bekende roze wolk. Als we er zelf niet op zitten, kunnen we ons helemaal uitleven bij de inrichting van de kamer voor onze dochter. Roze is nog steeds een populaire kleur en wordt gecombineerd met hemelsblauw en hippe accenten in geel. Heerlijke zoete dessins van prinsessen, danseressen of dromerige wolkjes zijn favoriet in de kamer van onze kleine meid. Met behang en bedtextiel creëer je snel en eenvoudig een andere sfeer. De nieuwe behangcollectie Tout-Petit van Eijffinger geeft je fantasie vrij spel. Verwonderende en lieflijke dessins in frisse candy kleuren, daar worden kleine én grote mensen vrolijk van. Meisjes dromen weg bij de nieuwste collectie dekbedovertrekken van Cinderella. Het dessin Dreamland versiert de kamer met mooie prinsessen, kleurrijke lampionnen, vliegers en bloemetjes.

Bron: Perscentrum Wonen en Woonmodetrends.nl

Fotobijschrift voorpagina: foto links Behang Tout-Petit 354051, www.eijffinger.com; foto rechts Dekbedovertrek Tibby van Covers&Co, www.essenzahome.nl.

Gerelateerde artikelen

Allemaal beestjes…

Door:

De huisstofmijt is een beestje van ongeveer een kwart millimeter dat huisstof als leefomgeving heeft. Met name de ontlasting van de huisstofmijt kan allergische reacties veroorzaken.

Lees verder

FemNa40