Sinds juli 2010 werk ik vanuit mijn onderneming L3. Opgeleid tot architect wil ik altijd graag iets ontwikkelen en maken. Van schrijven van artikelen en boeken, ontwikkelen van workshops en lesmateriaal tot ontwerpen van gebouwen, interieurs en drukwerk. Met veelsoortige projecten en producten bezig zijn geeft mij energie.


Tien jaar geleden kwam ik bij mijn toenmalige werkgever NS in contact met de wereld van veiligheid. Een aantal jaar later schreef ik voor Kluwer onder andere het handboek ‘Vrouwen & Veiligheid - op het werk, uit & thuis’ (niet meer verkrijgbaar, eind 2015 verkrijgbaar via een andere uitgever). Vorig jaar heb ik aan de hand van dit handboek een workshop voor 70+ers ontwikkeld en een aantal keren met plezier en succes gegeven.


Graag deel ik mijn kennis en belangstelling voor de veiligheid van met name vrouwen met zo veel mogelijk vrouwen. Ik hoop dat het lezers bewust maakt en dat ze er iets aan hebben. Angst zaaien is nadrukkelijk niet mijn bedoeling. Maar veiligheid begint nu eenmaal met het bewustzijn van mogelijke risico’s. Dat geeft een voorsprong op kwaadwillenden.


Meer info:
http://www.L3design.eu
http://www.facebook.com/L3design
http://www.twitter.com/@vrouwveiligheid
http://www.twitter.com/@infoL3
http://www.workshopaandekeukentafel.nl/nl/workshops/zelfbewustzijn/id-542/vrouwen-&-veiligheid/

Wees alert!

Door:

Nederland neemt deel aan de internationale coalitie die strijdt tegen de terroristische groepering IS. In het buitenland lopen Nederlanders daarom een verhoogd risico slachtoffer te worden van geweld en aanslagen.

Lees verder

De kwaadwillende

Door:

Steeds meer vrouwen wonen alleen en gaan alleen uit en op reis. Dat zal in de toekomst niet anders zijn. Voor kwaadwillenden klinkt dat als muziek in de oren.

Lees verder

Nooit te oud

Door:

Glunderend kijkt ze om zich heen. Een kleine vrolijke en leuk geklede vrouw van begin tachtig. De workshop veiligheid voor ouderen is bijna afgelopen.

Lees verder