Even een korte omschrijving van mezelf: Meta Coenen, woonachtig in Houten, samenwonend met lieve vriend. Met 35 jaar inmiddels 10 jaar onderdeel van fulltime werkend Nederland. Na diverse marketing communicatie functies werk ik nu een half jaar als Brand Manager in de beautybranche voor Beautyspot.nl. Hier probeer ik - samen met een team vol enthousiaste collega’s - de beautyprofessional de beste te maken in zijn/haar vak. Dit gaat van inhoudelijke vakkennis, nieuwe producten en trends, tot aan tips over het runnen van je eigen bedrijf/salon.


Ervaring die ik in deze functie opdoe, wil ik graag breder delen, namelijk met de lezeressen van FemNa40. Ik hoor in mijn werk bijna dagelijks nieuws over trends, zie de meest recente producten, focus zelf op personal branding en hou uiteraard in mijn privé leven ook mijn ogen open. Hieruit ontstaan vaak interessante combinaties om over te schrijven.


Aangezien ik dol ben op relativeren en korreltjes zout zul je dit ook vast herkennen in mijn artikelen. Bij vragen en reacties, mail mij via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)