Leuk dat je hier een kijkje neemt! Ik ben Mirna Boomaerts, slaapadviseur/ textielkenner en ‘buitenmens’. Met bezieling en uitgebreide kennis over textielsoorten en slapen, sta ik met name achter de bijzondere eigenschappen die natuurlijke materialen te bieden hebben. Met goede kwaliteit beddengoed en tips wil ik bijdragen aan de gezondheid van vrouwen, doordat zij beter slapen. Daarvoor heb ik een unieke collectie beddengoed en kun je langskomen voor persoonlijk advies.


Ik heb zelf jarenlang een slaapstoornis gehad en weet als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is voor de gezondheid. Het is de basis! Goed beddengoed en bed dat past bij de wensen van de persoon, speelt daarbij een belangrijke rol. Met mijn achtergrond in Detex textiel en als ervaringsdeskundige, met een slaapstoornis van mijn 3e tot mijn 35e, mag ik mij expert noemen als het gaat om lekker en gezond slapen.
Bij specifieke vragen, mail mij gerust. Ik denk graag met u mee. Zo heb ik al vele vrouwen in de overgangsleeftijd geholpen aan een beter slaapklimaat. U bent bovendien welkom in Silk Heaven’s showroom, op afspraak van maandag tot en met vrijdag en soms op de zaterdag.


Silk Heaven heb ik opgericht in januari 2009, onder de naam Silk Haven, zonder de e. ‘Haven’ betekent in het Engels `Veilige plek, oase`: Een plek waar u zich kunt ontspannen, zich gekoesterd weet en een gevoel van weldaad ervaart. Wat is er nu fijner dan tussen heerlijk frisse lakens te stappen. Vanaf augustus 2015 heet mijn bedrijf Silk Heaven, slapen in de 7e hemel.


Op moment dat ik dit schrijf, ben ik single. Ik heb 2 katten waar ik gek op ben en werk graag in mijn tuin/ moestuin.  Na het VWO heb ik de opleiding HBO Vormgeving & Communicatie gedaan in Rotterdam. 11 Jaar werkervaring rijker, ben ik voor mezelf gestart in 2007. Eerst als ambachtelijk kleermaker werkend met luxe stoffen, zoals zijde. Sinds 2009 richt ik me volledig op slapen, gezondheid en bedtextiel.


Vragen of advies gewenst? Neem eens een kijkje op:
http://www.zijdendekbed.nl
http://www.slapengezondheid.nl
Volg mij op http://www.facebook.com/zijdendekbed voor leuke tips en nieuwtjes over slapen, schoonheidsslaapjes en gezondheid.