Ik ben een internationaal geschoolde voedingsdeskundige en gespecialiseerd in vitaliteit, darmgezondheid en anti-aging. Naast opleidingen die ik heb gevolgd bij o.a. David Wolfe volgt Eva de ontwikkelingen op voedingsgebied nauwgezet. Ik vertaal deze kennis naar persoonlijk en op maat gesneden voedingsadvies, boeken, workshops en lezingen. Eva werkt samen met Mattisson Healthcare waarvoor ze recepten heeft geschreven, smoothie demonstraties verzorgt en workshops geeft.

Eind 2013 verschijnt mijn boek met het onderwerp: schoonheid van binnenuit. Ook start ik in oktober 2013 met de Beautyfood Verwen Weekenden. Houd de website in de gaten voor meer informatie!

Superfoods voor Supervrouwen is een initiatief om vrouwen te bekrachtigen met informatie en voeding die je energie geeft, gezondheid en zorgt voor schoonheid van binnenuit.

Superfoods voor Supervrouwen is ontstaan omdat ik (Eva), als moeder van twee jonge kinderen en als voedingsdeskundige, het effect van voeding aan den lijve heb ervaren op mijn energie niveau, mijn geduld, mijn huid en mijn algehele welbevinden. Ik gun iedere vrouw en iedere moeder de ervaring van een lichaam waar je je fijn, energiek en gelukkig in voelt. Ik geloof in de kracht van voeding om ons welzijn te ondersteunen, maar ik weet ook dat het niet de enige belangrijke factor is.
Daarom organiseer ik, in samenwerking met andere vrouwen die allemaal experts zijn in hun vakgebied, workshops, lezingen en evenementen die vrouwen bekrachtigen op meerdere niveau’s.

Superfood en Soulfood gaan bij ons dus hand in hand. Wat zìjn superfoods eigenlijk? Superfoods zijn planten, kruiden, fruitsoorten en specerijen die niet echt een medicijn genoemd kunnen worden, maar ook niet echt voeding zijn. In hun eigen omgeving/cultuur staan ze al eeuwen bekend om de heilzame eigenschappen.
Wat er in deze tijd gebeurt is dat door de toegankelijkheid van informatie, mensen op de hoogte zijn van allerlei superfoods uit allerlei culturen. Ik vind dat een hele opwindende ontwikkeling omdat we in deze tijd kunnen delen in kennis die zo lang alleen voor één volk of één regio beschikbaar was.
Wil je meer weten? Kijk dan op http://www.superfoodsvoorsupervrouwen.nl Daar .vind je o.a. onze activiteiten en workshops.