Badmode die bij je past

Een tijdje geleden is er een onderzoek geweest. Hieruit bleek dat zeven op de tien dames vinden dat een vrouw boven de 40 jaar geen bikini meer kan dragen… Wat een onzin!

Wij vrouwen mogen trots zijn op ons lichaam en mogen dat showen ook! En op welke manier kan dat beter dan in een fantastische bikini? Welke leeftijd je ook hebt, je mag gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt!

 

Laat je lichaam zien!

Ook al ben je 40+, als jij een mooi lichaam hebt en je goed voelt in een bikini, dan kun je een prachtige bikini dragen. Ben je toch niet heel erg zeker van je lichaam, vind je een bikini misschien toch een beetje té, dan is een badpak of een tankini perfect voor jou: het bedekt een klein buikje en het is ook nog eens ontzettend stijlvol.
Met een tuniek of een strandjurk maak je de strandoutfit helemaal af!

Korte benen?

Als je korte benen hebt, kun je je benen optisch langer laten lijken. Ga voor een hoger opgesneden broekje,
met een hoge taille. Op deze manier kan je je benen optisch verlengen. Als je een grotere boezem hebt, kun je gaan voor een stijlvolle beugelbikini. Zo zijn er nog veel meer 'regeltjes' waar je op kunt letten bij de aanschaf van een nieuwe bikini.

Voor iedere persoonlijkheid een andere outfit

Op zwemkleding.nl vind je voor ieder lichaamstype en iedere persoonlijkheid een goede zwemoutfit.
Diverse soorten bikini's waaronder bandeaubikini’s, beugelbikini’s, halterbikini’s en tankini’s, maar ook corrigerende badpakken, gewone badpakken en monokini’s. In allerlei vrolijke kleuren of elegant zwart; met een vrolijke print of stijlvol sober; van de kleinste tot de grootste (cup)maten.

Zwemkleding.nl voorziet ook in badmode tot en met maat 60 en cup K. Dus denk vooral niet dat er voor jou geen geschikte bikini of badpak te krijgen is als je een 'probleemgebied' hebt. Je kunt natuurlijk altijd voor advies contact met ons opnemen.

Persoonlijkheid

Het is weer prachtig lenteweer, het zonnetje schijnt, de bloemetjes bloeien…. we krijgen al helemaal zin in de zomer. Voor sommige vrouwen is een bikini uitzoeken een stressvol moment, anderen kunnen niet wachten heerlijk te gaan shoppen voor een prachtige bikini. Het belangrijkste bij het uitzoeken van een bikini voor het komende zomerseizoen, is dat deze bij je persoonlijkheid past en je laat stralen. Ben je trots op je lichaam,
dan mag dat sowieso geshowd worden in een bikini die bij jou past!

Ben je niet helemaal zeker over bepaalde onderdelen van je lichaam, laat dan je persoonlijkheid zien door middel van een prachtig (corrigerend) badpak met een mooie print of prachtige details. Ook boven de 40 mag je gezien worden…

FemNa40