Blauw, blauw en nog eens blauw

Blauw is de kleur van rust en ruimte. 

De heldere kleur maakt dat je kalmeert en leert te vertrouwen op alles wat het leven brengt. 

Blauw staat voor vredelievend zijn, compromissen en diplomatie.

 

Houd jij van blauw?

Dan ben je een relaxte vrouw bij wie jouw vriendinnen hun hart kunnen luchten en zo zijn er nog meer leuke eigenschappen te vinden op internet.

Blauw is de kleur van het water en een onbewolkte hemel. Afgelopen zondag was de warmste 8 maart ooit en het was een voorproefje van de zomer die snel gaat komen. Energie opdoen, zwoele avonden, zon, zee, strand en volop genieten in hippe zomeroutfits.

Blauw is één van de zomerkleuren van 2015. In de boetieks kun je al een ruime sortering van allerlei blauwtinten vinden. Hoe leuk en makkelijk kun je meedoen met deze modetrend!

Een lichtblauwe casual jeans, een witte- of lichtblauwe blouse en luchtige sjaal en dan jouw look afgemaakt met deze stoere, bijpassende Disfruta armband!

Dit weekend staan we op de beurs 'Vrouw!' samen met FemNa40. We hebben leuke winacties, dus kom langs als je in de buurt bent.

Helemaal hot!

Disfruta La Vida

        

(armband-Disfruta La Vida, jeans-Calvin Klein, sjaal-Maison Scotch, blouse-American Vintage, top-Supertrash)

Gerelateerde artikelen

Dames onder elkaar

Door:

Hoewel ik mijn tijd heel graag doorbreng in een gezelschap waar ook mannen bij zijn, dit geeft toch ook altijd weer andere gespreksonderwerpen, is het ook heerlijk om met alleen zussen of vriendinnen op stap te gaan.

Lees verder

FemNa40