Dames onder elkaar

Hoewel ik mijn tijd heel graag doorbreng in een gezelschap waar ook mannen bij zijn, dit geeft toch ook altijd weer andere gespreksonderwerpen, is het ook heerlijk om met alleen zussen of vriendinnen op stap te gaan.

Gewoon lekker ‘keutelen’. Praten over gezond eten, mode, sporten, haar, huid, ‘mannen’ en alles wat ons vrouwen bezighoudt. En natuurlijk gewoon lekker samen dingen ondernemen.

 

Shoppen mag in dit rijtje niet ontbreken. Niets is zo leuk om allerlei boetiekjes in te gaan op zoek naar datgene waar je helemaal blij van wordt. Het leuke van de huidige mode is dat alles kan. Het modebeeld wordt,
volgens mij, niet meer zoals voorheen bepaald door één bepaalde stijl of een beperkt aantal kleuren.

Het weekend van 22 november wordt Centre Parcs De Eemhof  ‘ingenomen’ door ons dames. Daar wordt voor de 3e keer het ‘VROUW vriendinnen weekend’ gehouden. Modeshows, proeverijen, workshops,
diverse activiteiten en optredens van bekende artiesten.

Veel te zien en te horen

Laura Vlasblom geeft tijdens dit weekend leuke muzikale workshops in de cinema/het Elvytheater in de Fashionhal en daar worden ook optredens gegeven door o.a. LA the Voices, Nurlaila Karim en Bas Ragas.

Bij de ingang van het theatre zal ook een geweldige Elvy-stand komen waar allerlei hippe omslagdoeken, vesten, super leuke modeaccessoires en natuurlijke onze mooie ‘DISFRUTA’ armbanden verkocht worden.  

Wij hebben net onze nieuwe wintercollectie binnen en die is echt geweldig. De nieuwe kleur stenen op de leren armbanden zijn geweldig. Onze armbanden passen niet alleen perfect bij stoere kleding, het zijn ook blikvangers bij feestelijke outfits, zoals cocktail- en galajurken. En natuurlijk is er veel goudkleur!

Dus kom ook met vriendinnen een weekend naar de Eemhof Centerparcs en bezoek de spetterende Elvy stand, want met de juiste hippe accessoires maak jij jouw outfit compleet! 

Disfruta tu día!

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40