De brillen wintertrend

Wat is het tegenwoordig een leuke bezigheid om een bril te kopen. Vroeger was dat wel anders. Je was gewoon niet blij om een bril te kopen, laat staan te dragen.

Nu zijn er zowel mannen als vrouwen die een bril als een mode item zien en gewoon een bril dragen zonder er een nodig te hebben. Puur omdat het een eyecatcher is geworden… een mode accessoire.

 

Bij elke outfit een andere bril hoor je vaak en dat kan omdat er ook normale prijzen gevraagd worden. 
Brilmerken hebben voor deze winter weer vele nieuwe modellen ontworpen, de meeste zijn geschikt voor zowel mannen als voor vrouwen.

Zwaar ogende brillen

De modelijn in de kleding is zwaar stoer en zo ook in de mode van de bril. Maar ook hier zou ik zeggen: kijk wat bij je past. Want het ene merk oogt natuurlijk anders als het andere merk.

Als je kiest voor een zwaar montuur dan zit je altijd goed bij Rayban, maar ook Prada, Dior, Chanel hebben deze look in hun wintercollectie. Daar spelen de goedkopere merken mooi op in, want wie de bril/kleur aan z'n kleding wil aanpassen, kijkt toch meestal naar de goede goedkopere merken.

Kleuren

Voor wie op zoek is naar meer kleur is er ook eindeloos veel keus. Brillen zijn er in alle kleuren van de regenboog, al dan niet met elkaar gecombineerd. Opvallend is het aantal monturen met patroontjes aan de binnenkant.

De jaren 80 bril

Ieder seizoen zijn ook de brillen zonder montuur weer ruimschoots vertegenwoordigd. Voor degenen die het niet als mode item ziet en er nog steeds een hekel aan hebben. Ze worden doorgaans vaak door de wat ouderen gekocht.

Online passen

Tegenwoordig kun je ook online je bril 'passen' met hele vernuftige tekeningen van verschillende vormen van gezichten. Wanneer je een keuze hebt gemaakt en gaat bestellen, dan heb je hem binnen een of twee werkdagen in huis. 

Bron

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40